PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

brooke odzyskująca władze nad firmą :))) scena warta wszystkiego ! :))

użytkownik usunięty
gilbert23

Dla mnie rewelacja, cieszyłem się tak samo jak strzelaliśmy gole Portugalii. A tak ludzie najeżdżają, że ten film jest bez zaskakujących zwrotów. Otóż są takie sceny ale tylko jeśli chodzi o firmę, Jakby firmę Forrester fashion rozwiązali to bym, już tego nie oglądał

ocenił(a) serial na 3

Właściwie to Forrester Creations.

SPOJLER - gdzieś tak w 2006/2007 roku Forresterowie stracą swoją firmę. Zostanie ona przejęta przez Dominicka Marone i jego matkę Jacqueline. Forresterowie założą jednak nową firmę - Forrester Originals.

gilbert23

Popieram :D

Ale Ridge schrzanił sprawę.Chce być bohaterem...na szczęście Brooke uratowała sytuację ;-]

użytkownik usunięty
rainfleur

Ostatnio widziałem dość idiotyczną scenę. Dopiero co Ridge i Brook skakali sobie so oczu na zebraniu a po chwili w pokoju już spokojnie rozmawiają. Co najgłupsze Ridge BEZCZELNIE próbuje wmówić Brooke, że robił to dla dobra wszystkich(ale Forresterów bez Brooke i jej dzieci) i powtórzył to chyba ze 4 razy. Na miejscu Brooke potraktowałbym go z kałacha. Czasem niektóre teksty są banalnie idiotyczne, ale cóż, mimo tego uwielbiam ten serial