PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

nie ogladam tego serialu, troche sie orietuje bo babcia oglada i mi czasem opowiada, ale strasznie mnie zaciekawila zagadka smierci(?) tylor, bo ona zyje, na youtube sa filmiki jak ridge znajduje kukle w jej grobie. no i sa artukuly w necie o tym jej powrocie, ale nigdzie nie moge znalesc jak to sie wszystko stalo. napiszcie mi:D jak ktos wie

meelka

Kiedy w ramionach Ridga niby umarla, a w rzeczywistosci stracila przytomnosc. Ridge poinformowal wszystkich, ze ona nie zyje, a ona byla w spiaczce. Tuz po pogrzebie jej cialo porwali ludzie Omara, jej bylego meza z czasow katastrofy lotniczej. Omar naturalnie uzdrowil jej cialo.

meelka

Hej możesz podać link do filmika na youtube kiedy to ridge znajduje tą kukłę ?? Będę wdzęczna .:))

ocenił(a) serial na 1
LegallyBrunette

http://pl.youtube.com/watch?v=ifYXamR2GjM

ocenił(a) serial na 10
Kitten

Myśleliście że Taylor zginęła? Nic z tych rzeczy! Taylor żyje, uratował ją jej pierwszy mąż, Książe Omar! Przed ich rozstaniem powiedział Taylor, że zawsze będzie ją chronił. Lekarze sądząc że nie żyje, uznali ją za zmarła, ale ona zapadła w głęboką śpiączkę. W jakich okolicznościach powróci Taylor? Otóż Ridge wyląduje w szpitalu i będzie miał przeczucie że była u niego Taylor. Poprosi swojego przyrodniego brata(dowiecie się w przyszłych odcinkach) żeby odkopał z nim grób Taylor. Kiedy to zrobili zobaczyli Taylor w nienaruszonym stanie, wyglądała jak w dniu pogrzebu przed dwoma laty. A przecież ciało powinno się rozłożyć! Okazało się, że Omar podłożył kukłę zamiast ciała Taylor. Taylor powróci w 4328 odcinku.

Filmiki na moim blogu www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl

Kitten

Kitten dzięki wielkie ;]]]]]]

.

ocenił(a) serial na 1
LegallyBrunette

Proszę bardzo :):):) Pozdrawiam.................