PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1286
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

"Moja nadzieja" będzie emitowana od 23 lutego na kanale TV4 o godzinie 16:00.

jagodajulia

Ładna lipa,liczyłem że będzie serial http://www.filmweb.pl/serial/Lo+imperdonable-2015-737689 , a nie to badziewie ;/.

jazdowicz2666

Może jeszcze będzie Lo imperdonable. Kto wie...

jagodajulia

Tak tylko jak długo trzeba będzie czekać,TV Puls ma zamówiony nowy serial po Za głosem serca.Na TV4 jeszcze przez długi czas będzie puszczana Włoska n.Więc ten serial z Ivanem puszczą pewnie po letnich wakacjach,jak nie później ;/.

jazdowicz2666

Chyba, że po Włoskiej narzeczonej będzie akurat Lo imperdonable. A Tobie może spodoba się Moja nadzieja?

jagodajulia

Włoska n.ma jeszcze kupę odcinków i potrwa on jeszcze parę ładnych miesięcy.Moja n.,nie polubię,bo tego typu seriali nawet nie oglądam,nawet obsada słaba i nikogo znajomego z aktorów nie ma.

jazdowicz2666

Chyba będzie do czerwca MIVAC.
Moja nadzieja to argentyńska telka komediowa, a tych seriali u nas dawno nie było, więc i o znajomych aktorów też trudno.

jagodajulia

Szkoda w tej tv coraz to gorsze seriale puszczają,już rzadko trafić na taki serial jak kiedyś puszczali.

jazdowicz2666

Ja oglądam To moje życie i mi się bardzo podoba ten serial. Tylko porę ma trochę niewygodną.

jagodajulia

Ale to Turecki serial więc tym bardziej takich nie oglądam :P.Ja obecnie oglądam tylko za głosem serca,jest bardzo fajny,ale niestety w czwartek puszczą już ostatnie 2 odc.i nie będzie co oglądać.

jazdowicz2666

Tak to turecki serial. Nie sądziłam, że kiedyś będę oglądać takie seriale, a jednak oglądam I podobają mi się :D

Ja wdziałam tylko kilak odcinków LQLVMR. Poza tym nie znoszę postaci Alejandra, jeden z najgorszych protów.

jagodajulia

Też nie lubię Alejandro,dziwie się że ta ślicznotka Boyer jest z nim w realu :D.Ale reszta obsady gra bardzo dobrze i teraz dużo z nich ma grać w Lo imperdonable,dlatego tak z chęcią bym już go obejrzał i ma ciekawą fabułę.

jazdowicz2666

Wg mnie Boyer nie jest ładna, ale to kwestia gustu i mi nie chodzi o wygląd Alejandra tylko o charakter i sposób bycia.
Nie wiem czy tak dużo ma grać w Lo imperdonable. Ja na chwilę obecną kojarzę tylko Serio i Grettel.

jagodajulia

Mi Boyer się bardzo podoba,wygląda jak laleczka z wystawy,ale każdy ma inny gust ;).Alejandro faktycznie w serialu charakter ma fatalny,ciągle chodzi naburmuszony,nic mu się nie podoba,nie wiadomo jaki w realu jest,choć z twarzy nie wygląda na sympatycznego.Tych co teraz wymieniłaś to bardzo lubię,ale oprócz nich jeszcze wystąpi jeden z moich ulubionych aktorów Ivan Sanchez i fajna aktorka Ana Brenda.Czekam jeszcze na jakiś nowy serial z Davidem Zepeda.

jazdowicz2666

Wg mnie ma za dużo operacji, a i tak nie jest taka ładna. Na Alejandra nie mam określeń, bo nie znoszę go. Natomiast Sebastian podobał mi się z wyglądu najbardziej w Amores Verdaderos. Wg mnie Sebastian jest sympatycznym człowiekiem, widziałam kilka jego ttcamów. Ja też lubię Ivana i Anę Brendę.
Parę dni temu Boyer, Sebastian i David Zepeda rozpoczęli nagrywanie nowej telki.

jagodajulia

Ona sama mówi że powiększenie piersi dało jej automatycznie większe,główne role w serialach,więc wyszło jej akurat to na dobre ;).Amores Verdaderos niestety nie miałem okazji oglądać więc się nie wypowiadam,ale możliwe że w realu jest całkiem innym człowiekiem ;).A znasz może tytuł tej nowej telki?.

jazdowicz2666

Ale wg mnie poprawiła nie tylko biust (a to akurat w krajach latino większość aktorek poprawia).
Tak, "Como tres gotas de agua", wg mnie po polsku brzmiałoby to tak: "Jak trzy krople wody". Boyer ma grać trojaczki.

jagodajulia

To pewnie chodzi o tą telke https://www.youtube.com/watch?v=fr3sNSBa374 , szkoda że na razie na FW nie ma o niej żadnego info,ale ciekawie się zapowiada ;).

jazdowicz2666

Tak,, właśnie o niej pisałam. Kilka dni temu dopiero zaczęli, więc pewnie dlatego nie ma jeszcze o niej nic na fw.

jagodajulia

Szkoda że najpierw będzie premiera w Mexyku,a u nas pewnie wyląduje gdzieś za 2 lata dopiero.Szkoda że nasze produkcje polskie są takie kiczowate M jak M i inne pierdoły ;D.

ocenił(a) serial na 10
jazdowicz2666

Ja ciesze sie z wyboru TV4, w końcu cos z Argentyny. Widziałam Lo Imperdonable w oryginale. Moim zdaniem nie ma w tej telce nic wartościowego oprócz protów Any i Ivana. LI jest tak samo słabe jak Kotka, no ale to kwestia gustu.
Po Za głosem serca będzie emitowana telka z udziałem Livii, którą też widziałam w oryginale i bardzo polecam;)

Reina_5

Widziałem fragmenty tego serialu i jakoś mnie nie przekonał.Po za tym na TV Puls już więcej nic nie chce oglądać,bo ciągle tylko zmieniają godz.emisji,albo zdejmują serial z anteny.

Reina_5

Zgadzam się całkowicie :D
Dobry wybór tv4. O Lo Imperdonable mam takie samo zdanie.

Kolejna tela z Livią na Pulsie również fajna,oglądałam jakiś czas temu :)

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Co to jest fw?

Andzok

filmweb

jagodajulia

"Como tres gotas de agua" był tytułem pierwotnym, roboczym :) Niedawno zmieniono tytuł na "Frente al mismo rostro" :)
Telka bardzo ciekawe się zapowiada. Do tego świetna obsada :) Mam nadzieję, że kiedyś dotrze do nas. Uwielbiam Angelique Boyer <3

misterioso_x

Tak, masz rację. Dzięki ;)

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Tytuł ti' frente al mismo rosto'

Andzok

misterioso_x napisał właściwy tytuł, chyba nie zauważyłaś.

jazdowicz2666

"Lo Imperdonable" będzie na Pulsie, podobno dopiero na wiosnę ale lepsze to niż nic.

martamk4

W sumie dobre i to,lipa tylko że na Pulsie a nie na TV4.

jazdowicz2666

Jestem tego samego zdania bo na Pulsie nie ma co liczyć, nigdy nie wiadomo czego się po nich spodziewać, już była taka sytuacja że zdjęli kilka seriali ze swojej ramówki. Mam nadzieje że z LO tego nie zrobią, bo strasznie się wkurzę.

martamk4

Na Pulsie jest jedyna zaleta,że puszczają 2 odcinki pod rząd,a na TV4 niestety tylko po 1.Ale za to można być pewnym że się obejrzy serial od pierwszego,do ostatniego odc ;).

ocenił(a) serial na 1
jazdowicz2666

LO wogule w pl nie bedzie :)

martamk4

A ja czytałam, że LI nie będzie na Pulsie.

jagodajulia

Świetna telenowela,oglądałam prawie całą i cieszę się,że trafiła do Polski. Zdecydowanie jedna z najlepszych jakie widziałam. Na pewno będę oglądać po raz drugi :)

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

O jakiej tele mówisz ?

Andzok

Miałam na myśli Moją Nadzieję :)

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Aha spoko ja też się cieszę że będzie w tv chodź nie oglądałam jej jeszcze

Andzok

ja sobie obejrzę chociaż nie zamierzałam ale tak mnie ten zwiastun prześladuje że zobaczę chociaż kilka odcinków a później zobaczymy;)

Kasia_Piesik1990

Mogę powiedzieć tylko tyle, że są tam świetne piosenki. A Lali Espósito to młodsza wersja Natalii Oreiro :)

fryzia

Piosenki są genialne,bardzo mi się podobają właściwie wszystkie :D

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Parę piosenek juz słyszałam i potwierdzam są fajne :D

sloneczkO_1

Są meega fajne

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

https://m.youtube.com/watch?v=7qQvdcksyV0 jak dla mnie ta najlepsza piosenka :-)

ocenił(a) serial na 7
ms1819

Śliczna :D

Piękne słowa :D

fryzia

No nie wiem czy wersja;) ale ja jeszcze z nią nic nie widziałam;) ale cos czuje że o nadrobię

jagodajulia

ja się skończę przy tych serialach, obejrzałam kilka filmików na yt i już się jej nie mogę doczekać. A chciałam sobie przerwę zrobić :D

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Ja tak samo mialam nie oglądać ale taka fajna że muszę oglądać hihi

Andzok

Dla mnie mega serial!!! i ta chemia pomiędzy Tomasem i Esperanzą, ich rozmowy,spojrzenia....

jagodajulia

Mam pytanie. Wiesz może jaki ma tytuł piosenka, która leci na koniec telki?