A raczej jego brak... Złe wieści... Z tego co się dowiedziałam sezonu trzeciego nie będzie :P Tak mówią ludzie na tumblr. Można byłoby to wziąć za głupotę gdyby twierdziła tak jedna osoba, ale na blogu na temat serialu zawrzało. Ma być za to podobno film który będzie posumowaniem całej serii i będzie nawiązywał do ostatniego odcinka 2 sezonu. Podobno nie ma funduszy na kolejny sezon a serial nie jest bardzo popularny... Mam nadzieję że to nie jest jeszcze potwierdzona informacja...
No cóż zła wiadomość :( Ale co do pewnych informacji to pewnie poczekamy jeszcze ze 2 tygodnie. Z tego co wyszperałem 2 sezon na kanale Teletoon kończy się 6 grudnia i pewnie po nim stacja podejmie decyzję co dalej z Sarą. A co do popularności to czytałem też różne informacje z JuEsEj że oglądalność na Disneyu była dobra no ale jest to serial kanadyjskiej telewizji Teletoon i to oni decydują o przyszłości. Nic... trzeba czekać na oficjalne info.....
Ja zdecydowanie wolałbym serial niż film podsumowujący, ale cóż. Oby nawet i film zrobili, tylko żeby się wszystko ładnie zakończyło i wyjaśniło - aby czasem nie chcieli zostawić serialu po drugim sezonie bez niczego. Swoją drogą to całkiem możliwe z tą kasą jak wyżej pisano... Jeśli produkowałby i wkładał kasę w to Disney to daję głowę uciąć że 3 sezon by był gdyby była oglądalność serialu, a była ładna z tego co wiem. Jednak serial jest produkowany przez Teletoon a nie Disneya więc nie jest wesoło - może i jest fajny i całkiem inny niż wszystkie ale Disney poszedł na łatwiznę i tylko wykupuje prawo do emisji a nie dokłada kasę do produkcji.
Nie zostawią tak tego drugiego sezonu.Co do filmumm podobne podejście, ale ważne, że cokolwiek będzie.
Patrzyłam ostatnio na Tumblr i pojawiła się tam taka informacja, więc nie straszmy się tak na wzajem, że nie będzie 3 sezonu:
Sezon 3 nie był ogłoszonym sezonem. Nie został odwołany. Proszę, nie słuchać nikogo, kto nie jest Mike Kiss/Julie Giles na oficjalnej grupie FB albo Vanessa/Cameron/Kate albo Teletoon na Twitterze. Słuchanie fan/fanka-rozprzestrzenianie spekulacje tylko doprowadzają do kłopotów i niepotrzebnego konfliktu.
Przez ten czas, przy odrobinie szczęścia sezon MBAV 1 wygra Shaw Prize/$ rakietowy 50,000 - sądzę, że dostaniemy wyniki we wtorek (27 listopada)!
Jak najbardziej się z tobą zgadzam. Nie ma potrzeby snuć domysłów jeśli nie została wydana jeszcze oficjalna informacja.
Całkiem dobre wieści:) MBV wygrało shaw rocket prize, a to oznacza, że mozliwe iż powstanie 3 sezon. Gratulacje!
Mam problemy z netem więc dopiero teraz się o wszystkim dowiaduję. Oczywiście wygrana serialu jest to jak najbardziej dobra informacja. Miejmy nadzieję że ten fakt przekona producentów do kontynuacji serialu :)