PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2373
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

Obejrzałem dzisiaj zwiastun i się uśmiałem z tytułu: ,,Moja MAMA Jest Wampirem". Jak
zwykle pewnie tego nie poprawią, bo Disney Channel taki już jest. Np., gdy był zwiastun
maratonu ,,Jessie" 23 lipca, było napisane ,,Nowy OdcinKI". Na ,,Wielkie Chwile w Disney
Channel" był tytuł ,,Tanie Crządzi", a na maraton ,,Powodzenia, Charlie!" 18 sierpnia zamiast
,,nowy odcinek" było po prostu ,,Nowy" (nie wiadomo co). Poza tym to można było zauważyć
za pierwszym razem, a oni tak te zwiastuny puszczali po dwa tygodnie i nigdy nie poprawiali
błędów. Trochę się zawiodłem na ,,Moja niania jest wampirem", bo zauważyłem, że zmienili
dubbing Ethana i Rory'ego (mogę się domyślić, że Erice też zmienią, bo ona ma różne głosy
w poszczególnych odcinkach). Nienawidzę tego. Przyzwyczajam się przez cały sezon do
jednego głosu, a tu nagle takie zmiany. Głupio, no ale cóż, mówi się - trudno.

ocenił(a) serial na 9

Podobno jeszcze Sarze zmienili. Ktoś tak mówił... Nie jestem w stanie sprawdzić, bo DC nie mam, tylko DXD, a na tym kanale jeszcze nie udało mi się trafić na zwiastun... W sumie uważam że niepotrzebnie zmienili dubbing, przyzwyczaiłam się do starego.

użytkownik usunięty
Lola140392

A no tak jeszcze Sara. Rzeczywiście. Ja też się przyzwyczaiłem do starego. ;D

użytkownik usunięty

Hej. Pisałem na forum Disneya na YT o zmianie głosów i DC potwierdził, że głosy mają zostać te same. A zatem chyba tylko do reklamówki zmieniono głosy. Poczekamy do 6 października i się okaże. Szkoda jakby zmienili głosy bo 2 sezon jest super. O wiele lepszy od pierwszego.

użytkownik usunięty

Zobaczymy 6 października.

ocenił(a) serial na 9

A tak a propos serialu znalazłam ciekawe filmiki na YT:)
Może ktoś z was już je widział ale zamieszczam linki. Pierwszy jest zrobiony przez jakiegoś fana ale moim zdaniem jest perfekcyjny :D Drugi dotyczy sezonu 2, konkretnie scen zza kulis nowego sezonu... Zamieszczony na YouTube przez Vanessę Morgan:) Miłego oglądania :D
http://www.youtube.com/watch?v=DMvRruHRgoI
http://www.youtube.com/watch?v=QAMEpZ98Yio&feature=endscreen&NR=1

użytkownik usunięty
Lola140392

Ten pierwszy filmik jest po prostu zajebisty. Wygląda na robotę profesjonalisty. Zmontowane zawodowo, zgranie z muzyką rewelacyjne, dobranie fragmentów z filmu/serialu genialne i do tego świetne zbliżenia. :)

ocenił(a) serial na 10

Z tym dubbingiem rzeczywiscie przegieli, ale przynajmniej Benny ma ten sam głos :)

Lola140392

Widziałam ten drugi filmik! :D Strasznie mi się podoba jak śpiewają :3
Jestem fanką Atticusa , jest super :D

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Faktycznie, pierwszy filmik - wygląda na profesjonalny montaż. Bardzo fajnie się go ogląda :)

ocenił(a) serial na 9

Widziałem twój wpis na youtube, ale ja zrozumiałem z tego tyle, że Disney potwierdził: tak głosy mają zostać te same, czyli takie jak w zwiastunie - przynajmniej ja tak to odebrałem, ale oni też mogli by to lepiej precyzować to co mówią, a nie na odwal :) Znowu inni zrozumieli, że: tak głosy zostaną takie jak w 1 sezonie :)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
aksus

No to spróbuje ponownie :) Może na moje zapytanie doprecyzują swój tok myślenia :)

ocenił(a) serial na 9

Pisałem już do nich w tej sprawie, trochę się uniosłem, tak żę nawet mojego posta na youtube nie dodali :P A oczywiście błędu nie poprawili bo po co. Pytam się kto tam siedzi i kto nadzoruje to wszystko, że takie błędy wydostają się na światło dzienne i tyle widzów to ogląda...

ocenił(a) serial na 10
aksus

Jakiś piep***ony grubas co jest tak tłusty na gębie, że mu oczy sadłem zarosły. Ja już nawet nie chcę sie bawić w to pisanie do nich, bo tylko się człowiek denerwuje.

ocenił(a) serial na 9
gabosz381

Twój post dodany na YouTube widzę, zobaczymy co odpiszą :) Mojego nawet nie raczyły dodać, a co dopiero odpowiedzieć...

użytkownik usunięty
aksus

Hej :) Potwierdzili że dubbing będzie taki jak w 1 sezonie :) odpisali na YT :)

ocenił(a) serial na 9

No proszę :) Dzięki za informację, nie ukrywam że jestem szczęśliwy z tej informacji bo lepszy na pewno będzie dubbing z 1 niż 2 sezonu ^^

ocenił(a) serial na 9
aksus

znaczy z tego co miał być w 2 sezonie jak mnie ktoś źle zrozumiał :P

ocenił(a) serial na 10

super!