PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2373
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

Bardzo fajny:)

ocenił(a) serial na 9

Może dubbing jest nie jest najlepszy(już się przyzwyczajam że polski dubbing jest do kitu), ale serial w oryginalnej wersji jest świetny:) Gołym okiem widać że nie jest to produkcja Disney Channel. Kanadyjczycy robią lepsze seriale. Mogłabym podać przykłady ale dużo by ich było. Uważam że nie można oceniać serialu oglądając go z dubbingiem bo przez dubbing serial dużo traci na wartości. Podsumowując bardzo przyjemnie się go ogląda 8/10:)

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

W 100 % się z tobą zgadzam :)
Zarówno film jak i serial bardzo przyjemnie się ogląda. Nie jest to sitcoom jakie puszczają na disney chanel, tylko coś innego, nowego, ale jak dla mnie naprawdę świetny serial. Film nie jest wyprodukowany przez Disney, tylko Teletoon, ale cieszę się że Disney go wykupił i emituje. Mam nadzieję, że 2 serie też wyemitują w Polsce ;-) Jak dla mnie ocena zarówno serialu jak i filmu to mocne 8/10

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
aksus

Jak dla mnie to też świetny serial. Może i nie jest sitcomem, ale i tak jest śmieszny. Dubbing wcale nie jest taki zły, a jeśli już to i tak się można przyzwyczaić po kilku odcinkach. Ja dałem ocenę 8/10. A jeszcze co do tej drugiej serii, to będzie ona emitowana jesienią na Disney Channel. Myślę, że tak jakoś październik/listopad 2012. ;)