PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2373
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

Widziałam jakieś 10 minut tego czegoś, żałuje.
Nie ma to jak wspaniała gra aktorska i realistyczne efekty specjalne ! - no właśnie w tym tego nie ma. Nie zapominając o jakimkolwiek sensie. Przy tych ludziach z urojeniami i syndromem reinfelda, Edward to Dracula

ocenił(a) serial na 9
Definicja_Smierci

Mam pytanie, widziałaś film, czy serial? Pytam bo niektórzy umieszczają komentarze dotyczące filmu na forum serialu...

ocenił(a) serial na 9
Definicja_Smierci

A tak na marginesie, to serial/film dla dzieci, skierowany do najmłodszych widzów i jest to produkcja telewizyjna niskobudżetowa! To czego ty oczekujesz? A gra aktorska jest całkiem w porządku, szczególnie że aktorzy odgrywający główne role nie mają zbyt dużego doświadczenia. Niektórzy z nich mają na swoim koncie jedynie epizodyczne role więc proszę cię... Jeśli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to proszę, milcz.

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Lola popieram. Po za tym serial ma o wiele lepsze efekty niż film,a co do gry aktorskiej to na filmie niektórzy mnie osłabiali, ale do głównych aktorów nie mam zastrzerzeń. Dużo psuje dubbing więc może obejrzyj sobie w oryginale.

ocenił(a) serial na 9
gabosz381

Film i serial oczywiście widziałam w oryginale... Zwłaszcza że drugi sezon jest jak na razie tylko po angielsku. Do głównej obsady też nie mam raczej zastrzeżeń... Aktorzy są dobrze dobrani. A co do filmu i serialu, mnie też do gustu przypadł bardziej serial. Szkoda tylko że mało jest wątku z Jessem... Przydałby się taki typowy czarny charakter.

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

w sumie może i będzie, bo też oglądam po angielsku.Trochę się wkurzam, że dużo nie rozumiem, ale w pierwszym odcinku drugiego sezonu ktoś wyczrował ten "oddech śmierci" może będzie do tego nawiązanie ( mnie bardzo odpowiadałaby jakaś zła wiedźma) Co do Jessiego (czy jak się tam to pisze :P) niech się lepiej nauczy grać.

ocenił(a) serial na 9
gabosz381

Akurat z tym się z tobą nie zgodzę. Joe'a Dinicole'a widziałam też w innych produkcjach i chłopak(a raczej facet, bo ma prawie 30-tkę) grać potrafi... Tylko akurat tutaj przypadła mu taka rola... W ostatnim odcinku MBV "Re-vamped" jego pojawienie się przyprawiło mnie trochę o lekki dreszczyk. Chociaż wydaje mi się że scena w której to Jesse ugryzł Ethana zerżnięta trochę ze "Zmierzchu" tyle że to tym razem to chłopak wystąpił w roli śmiertelnika a Sarah odgrywała rolę zmierzchowego Edzia :D

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Może i racja ja go w niczym innym nie widziałam. W sumie dobrze, że go ugryzł, bo Sarah jest w końcu wampirem.

użytkownik usunięty
Definicja_Smierci

A ja się z Tobą nie zgodzę, bo jak dla mnie serial jest świetny! ;)