PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2378
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

Ja mam pytanie 

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego nagle przestali to puszczać? o.O Bo był tamten odcinek gdzie [SPOILER] Sarah
stała się prawdziwą wampirzycą [SPOILER] i już go nie powtórzyli, kilka razy tylko puścili
jeszcze niektóre pozostałe odcinki i to by było na tyle. Czy to ja jestem taka
niepoinformowana? Bo jeżeli tak to czy moglibyście mimo to ulitować się nade mną i
odpowiedzieć mi na to pytanie? Proszę :)

użytkownik usunięty
Tyci368

Emisja była od 15 października do 2 marca i później była kilkumiesięczna przerwa. Od 30 lipca serial znów jest emitowany, od poniedziałku do piątku o 17:35 i 22:25. Wszystkie odcinki lecą po kolei, ale to tylko te z pierwszego sezonu. Emisja nowych odcinków, czyli drugiego sezonu dopiero jesienią, myślę, że gdzieś tak październik/listopad 2012.

ocenił(a) serial na 8

O.k. Dzięki :)

użytkownik usunięty
Tyci368

Nie ma za co. ;D Emisja serialu na Disney Channel do 31 sierpnia. Przez wrzesień serial nie będzie leciał, ale za to w połowie października znowu powróci z emisją drugiego sezonu. ;)

ocenił(a) serial na 8

Jezu, po co tak plączą :P :D

użytkownik usunięty
Tyci368

Też nie mam pojęcia. ;p

Sorry że ja dopiero teraz pytam ale skąd wiesz że będą puszczać drugi sezon w tym roku? :) Pytam bo ja nie wiem kiedy, więc jestem ciekawa skąd wiesz i czy to wiarygodne źródło, ponieważ nie mogę się doczekać ;)

użytkownik usunięty
wiki11

Chociażby wikipedia? ;p Ale na pewno emisja będzie w tym roku, bo 2 sezon został nakręcony od 21 września do 15 listopada 2011, a emisja w Polsce jest zawsze ok. 8-12 miesięcy po zakończeniu produkcji. ;) Już jest potwierdzone, że w połowie października br. drugi sezon będzie puszczany na Disney Channel. ;]

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Wikipedia faktycznie podaje datę emisji początkowych odcinków na przełomie października i listopada 2012 roku, lecz jest to wątpliwe źródło i w każdej chwili mogą zmienić - nie ma też podane skąd mają takie informację.
Pisałem w tej sprawie na kanale YouTube do Disney Chanel to odpowiedzieli, że jak tylko będzie znana data premiery to podadzą. Tak czy inaczej koniec tego roku jest bardzo możliwą datą premiery, no chyba, że przetrzymają (jak to nie raz robią) i dopiero początkiem następnego roku styczeń/luty będzie ten serial emitowany tego nie wiem - jak czegoś się jeszcze dowiem to podam źródło i napiszę.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
aksus

Ja też mam nadzieję że puszczą 2 sezon jeszcze w tym roku. Oglądałam 2 sezon już do 6 odcinka i uhh będzie się działo :D Pomysły na odcinki dużo ciekawsze... :)

aksus

Świetnie, w takim razie bardzo się cieszę :) Dzięki ;)

użytkownik usunięty
aksus

Według wikipedii, premiera drugiego sezonu serialu ma nastąpić 6 października na Disney Channel. :)

ocenił(a) serial na 9
aksus

Właśnie Disney na swoim oficjalnym kanale na YouTube dodał wiadomość o planowanej dacie emisji pierwszego odcinka drugiego sezonu "Moja niania jest wampirem"

"DisneyChannelPL dodał(a) komentarz:

Dobra wiadomość dla wszystkich fanów serialu „Moja niania jest wampirem"! 6 października o godzinie 9:00 planujemy wyemitować odcinek z drugiego sezonu.(...)"

Czekamy z niecierpliwością :D

użytkownik usunięty
aksus

To, że o godzinie 9:00 to akurat wątpię, ale ten 6 października jest bardzo prawdopodobny. Myślę, że to raczej będzie godzina 10:00. ;D

ocenił(a) serial na 9

A tu moi drodzy macie fajne forum gdzie można pobrać film w jakości 720p rzecz jasna w języku oryginalnym,
http://thewildboys.flickzone1.info/viewtopic.php?id=2129
Może ciężko teraz z rapida idzie, ale chyba lepsze to niż torrenty bo ja mam ich już dość...

użytkownik usunięty
aksus

Jednak godzina 9:00 się sprawdziła. Miałeś rację aksus. ;)