To są chyba jakieś żarty, teraz to każdy może nakręcić film i będzie się tym jarać. Dosłownie przed chwilą go oglądałam na DC i mam do powiedzenia tylko tyle: DNO!
Film znajduje się tutaj - http://www.filmweb.pl/film/Moja+niania+jest+wampirem-2010-582022
to strona serialu.
A mi się podobał. Poziom jak najbardziej Disney'owski, ale to może być coś ciekawszego niż "Hannah Montana" i "Czarodzieje...". Mam tylko nadzieję, że te wampirki w końcu kogoś ugryzą...
Mnie też się podoba, coś innego niż Hannah Montana czy inne bzdury które emituje Disney. A serial nie jest Disney Channel tylko produkcji kanadyjskiej;-) I to chyba nawet widać:D
A mnie też się podoba. Zabawny, pomimo, że to nie jest sitcom. Czasem trochę straszny i bardzo dobrze. Dubbing wcale nie jest taki zły, tylko przeszkadza mi to, że Erica ma w 1, 2 i 10 odcinku inny dubbing niż w pozostałych odcinkach, ale do tego można się przyzwyczaić. Ogólnie serial jest świetny i z niecierpliwością czekam na drugi sezon. ;]
Pierwsze odcinki 2 sezonu można już obejrzeć po angielsku na YouTube... Dochodzę do wniosku że sezon 2 jest dużo dużo lepszy niż pierwszy...
Ja widziałem już 6 odcinków (dwa przedpremierowe) i rzeczywiście muszę przyznać, że drugi sezon jest lepszy od pierwszego. Szkoda tylko, że w drugim sezonie nie będzie nowej czołówki, bo będzie ta z pierwszego. ;( Ale jak dla mnie to i tak ten serial jest świetny. ;] Teraz czekam na emisję w Polsce. ;)
A ja sie jak najbardzije zgadzam z tobą Jocee. to kompletna porażka na całej linii, beznadziejna i dno den.
Poziom Disneya spada .Po "Taneic rządzi" można stwierdzić,że sie wręcz stacza,ale takiej klapy sie nei spodziewałam.
za nci nie chciłabym być w wieku 9-12 i wybierać miedzy spanczbobem a czyms tego pokroju;/
Jeśli chodzi o film, to nawet ujdzie... Ale nie jest produkcji Disney'a tylko kanadyjskiej stacji Teletoon. Ale muszę się z Tobą zgodzić co do ambicji seriali typu "Taniec Rządzi". Gdyby Walt Disney został odhibernowany, to by pewnie połowę tego towarzystwa wywalił...
Ty nitishia to się lepiej naucz poprawnie pisać w swoim ojczystym języku, a nie tyle literówek robisz, że się trudno doczytać.
żenujący film który nie wiadomo czy ma bys śmieszny czy sensacyjny. Dla mnie kompletna porażka tak jak pozostałych kilka pozycji DC moge ocenic pozytywnie tak ten film to DNO
kiedyś były fajniejsze seriale na disneyu np: "Świoat według Raven" albo " Filip z przyszłości" i nie było ciągle powtórek. Ten serial mi się nawet podoba choć wiem, że to kaszana, ale co do disneya cieszę się, że nie mam juz tego programu. Wolę sobie na necie obejrzeć jeden interesujący mnie serial a nie jeden tylko odcinek w kółko.