Cóż, skoro ostatni odcinek 2 sezonu zostawił tyle tajemnic zaczęłam kombinować i szukałam w
internecie jakiś wskazówek dotyczących 3 sezonu. Z początku zaczęłam polskie strony
przeglądać... Potem stwierdziłam, że to głupota xD Zaczęłam szukać po angielskich i proszę, co
znalazłam: http://ideas.wikia.com/wiki/My_Babysitter's_a_Vampire:The_Series_Season_3
Podejrzewam, że skoro w jakimś anglojęzycznym kraju premiera sezonu planowana jest na
czerwiec 2013 to sobie troszeczkę poczekamy... Co mi nawiasem mówiąc wyjątkowo nie pasuje ;(
Pozdrawiam
Pewnie tak ;/ Nie ma to jak czekać prawie rok na jeden dwudziestoparo-minutowy odcinek -.-
omg,az tak dlugo ? kurde a ostatni odcinek narobil mi smaczka .....beznadziejnie -,-
ogolnie nie rozumiem koncowki..bo co wice dyro wyssal moc z lucyfraktora, a erica i rory odlecieli z miasta,a czytal ze nie ma funduszy na 3 sezon,ale z drugiej strony nie moga chyba tego tak zostawic..
? !
Warto też dodać że odbiór finału w języku polskim został trochę zmieniony. Sara w finałowej scenie mówi coś w stylu "fajna imprezka, dużo się dzieje". W wersji oryginalnej pierwszy zwrot brzmi "good second date" a mówi to do Ethana. Taka mała informacja dla tych co nie oglądali w wersji oryginalnej.
a ja usłyszałem że powiedziała ,,to 2 randka,jeszcze gorsza :D,, ale na youtubie są słabe wersje więc cięzko było usłyszeć