PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2373
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

Sezon 3

ocenił(a) serial na 8

Cóż, skoro ostatni odcinek 2 sezonu zostawił tyle tajemnic zaczęłam kombinować i szukałam w
internecie jakiś wskazówek dotyczących 3 sezonu. Z początku zaczęłam polskie strony
przeglądać... Potem stwierdziłam, że to głupota xD Zaczęłam szukać po angielskich i proszę, co
znalazłam: http://ideas.wikia.com/wiki/My_Babysitter's_a_Vampire:The_Series_Season_3
Podejrzewam, że skoro w jakimś anglojęzycznym kraju premiera sezonu planowana jest na
czerwiec 2013 to sobie troszeczkę poczekamy... Co mi nawiasem mówiąc wyjątkowo nie pasuje ;(
Pozdrawiam

Tyci368

czyli my standardowo poczekamy do września ; / .

ocenił(a) serial na 8
igorano250

Pewnie tak ;/ Nie ma to jak czekać prawie rok na jeden dwudziestoparo-minutowy odcinek -.-

ocenił(a) serial na 10
Tyci368

zgadzam się z tobą w 100%

Zelcia22

Ja to może obejrzę po angielsku ale zapewne przez pół roku to zapomnę o tym serialu .

ocenił(a) serial na 8
igorano250

Dokładnie to samo sobie pomyślałam

ocenił(a) serial na 10
Tyci368

omg,az tak dlugo ? kurde a ostatni odcinek narobil mi smaczka .....beznadziejnie -,-

ocenił(a) serial na 8
Koszmarxd

No dokładnie ;/

ocenił(a) serial na 10
Tyci368

ogolnie nie rozumiem koncowki..bo co wice dyro wyssal moc z lucyfraktora, a erica i rory odlecieli z miasta,a czytal ze nie ma funduszy na 3 sezon,ale z drugiej strony nie moga chyba tego tak zostawic..
? !

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Warto też dodać że odbiór finału w języku polskim został trochę zmieniony. Sara w finałowej scenie mówi coś w stylu "fajna imprezka, dużo się dzieje". W wersji oryginalnej pierwszy zwrot brzmi "good second date" a mówi to do Ethana. Taka mała informacja dla tych co nie oglądali w wersji oryginalnej.

a ja usłyszałem że powiedziała ,,to 2 randka,jeszcze gorsza :D,, ale na youtubie są słabe wersje więc cięzko było usłyszeć

ocenił(a) serial na 10

a no ja nie ogladalam xdd dzieki

ocenił(a) serial na 8

O, ciekawe, dzięki :)
No to miała poniekąd rację xD