PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615551}

Moje serce bije dla Loli

Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán
2011 -
7,6 220  ocen
7,6 10 1 220
Moje serce bije dla Loli
powrót do forum serialu Moje serce bije dla Loli
magazynier_48

Lola?Andres, ciotka Sofia/przyjaciel Andresa Camilo,Soledead/komisarz, Daniel/ Adela (która będzie miała dziecko z innym, a Daniel bedzie go wychowywał jak swoje.

ewelina84

przeciec ciotka sofia kocha rodriga

magazynier_48

Ona go niby kocha, ale to jest takie młodzieńcze uczucie, które nigdy nie zostało odwzajemnione. Zakocha sie w Camilo.

ewelina84

wktorym odcinku

ewelina84

w ktorym odcinku sie zakocha w camilu

magazynier_48

Nie pamietam

ewelina84

a moze wiesz kto zginie

magazynier_48

Zginie dużo osób, między innymi takich którzy się jeszcze nie pojawili, ale tak na szybko To Marcelo (zabity przez Deborę. Diogenes (chyba przedawkuje jakieś tabletki na potencję). Veronica (chyba Marcelo zleci jej zabójstwo), ojciec Debory i wielu wielu innych (głownie z tej całej mafii w której jest Marcelo, będą sie zabijać między sobą).
A jeśli chodzi o ciekawostki to np matka Debory będzie "dobra", Daniel się zzmieni, będzie wychowywał dziecko Adeli jak swoje no i "wąsata" Edelvina czy jak jej tam tez się zmieni zaprzyjaźni się z Lola i chyba nawet zakocha w dizadku Adeli.

ewelina84

A Lola będzie miała jeszcze jednego meżą, który będzie gejem

ewelina84

Tzn, chyba będzie gejem, zabije go jego agent gej (jest słąwnym aktorem) zakochany w nim

ewelina84

a lola bedzie miala dziecko

magazynier_48

tak, córkę z Andresem

ewelina84

ale to pod koniec telnoweli

ewelina84

a debora zginie

ewelina84

akto ja zabije

magazynier_48

Debora bedzie chciala zabic Lole i Andresa, będziem mierzyła do nich z pistoletu, wtedy wejdzie Diana, postrzeli debore i ona umrze w szpitalu.

ewelina84

a kiedy sofia sie spoka z camilem

magazynier_48

Jak to kiedy się spotka? Przecież widują się często, Camilo to najlepszy przyjaciel Andresa.

ewelina84

wiem ale kiedy sie zakochaja w sobie

magazynier_48

Niestety nie pamiętam, za dużo telenowel oglądam, żeby pamiętać co w którym odcinku się działo... Moje serce bije dla Loli oglądałąm na yt, ale tak ogólnikowo, kilka odcinków wyrywkowo (zawsze tak robię jak zaczynam jakiś serial który puszczają w tv bo lubię wiedzieć co będzie i czy po mojej myśli). Stąd znam odp na niektóre pytania, ale co kiedy dokłądnie to ci nie powim.

ewelina84

a jaka jeszcze ogladasz telenowele

magazynier_48

Na Pulsie oglądam jeszcze Onlicza Miłości (uwielbiam), czasem spoglądam na Moja Nadzieja na tv4 (ale tak nie przepadam, bardziej z nudów). Ogólnie uważam że Puls ma dobre seriale, lubie te z Telemundo jak i Televisy bo tv4 się stacza. Moje serce bije dla Loli oglądam zwykle w weekend (nagrywam) dopiero jutro ogladne ten tydzień. A oglądam jeszce na youtube telke z mojej młodości z Gabi Spanic Paulina. Kiedyś ciągnęłam chyba z 10 różnych na raz i już się gubiłam

ewelina84

moze dadza cos po oblicza milosci telenowele jak sie skonczy

magazynier_48

Raczej tak, mam nadzieje ze cos fajnego, jak narazie z Televisy najlepsza byłą Za głosem serca, a Telemundo Królowa Serc. Puls puszcza super telki, nie to co te chłąmy na tv4

ewelina84

ajaka chce telenowele zeby dali

magazynier_48

Chciałabym,"Tres veces de Ana" najnowsza z Boyer i Rulli, uwielbiam telki z nimi, grają tak prawdziwie, pewnie dlatego ze są parą dlatego widać tą chemię między nimi.

ewelina84

a obrocz tej telenoweli

magazynier_48

Chciałąbym cos z televisy "tradycyjnego" czyli właśnie Tres Veces i coś w stylu ostatnich produkcji Telemundo (coś na wzór Królowej Serc czy Santa Diabla). Powinni sobie darować to głupie !0 przykazań, jeszcze jakaś kostiumówka leci, nawalili tego za dużo, a skupić się na dwóch porządnych, mogliby puszczać po 2 odc jak kiedyś.

ewelina84

moje serce bije dla loli pewnie sie skonczy w grudniu

magazynier_48

No pewnie tak. Chyba że będą puszczać po 2 odc

ewelina84

zapewnie po dwa odcinki nie