PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106616
7,4 29 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

A więc...

ocenił(a) serial na 9

Jestem dopiero po czterech odcinkach ale zauważyłem połączenie zarówno Fight Clubu, jak już większość wspomniała, ale i również WHO AM I Możesz być kim chcesz, czyż nie? Tam również główny bohater cierpiał na psychiczne dolegliwości, zarzucono mu że wymyślił sobie cały zespół a tak naprawdę to miał być wszystkimi. Co prawda zakończyło się inaczej ale sam pomysł i powiązanie zostaje, zostawiając nas z własnymi przemyśleniami. Ja nie wiem jak jest. Z jednej strony Mr Robot wydaje się być niezauważalny, nawet będąc w Allstar u Elliota, do tego w drugim odcinku po przekazaniu pliku z IP Elliot wraca do siedziby fsociety, która okazuje się być opuszczona, by kilkanaście minut później znów wszyscy byli na pokładzie bez żadnego wytłumaczenia. Widzę, że większość z nas wierzy, że on robi to sam, jednak koniec końców może się to okazać tylko sprytnym zabiegiem na naszych mózgach i wprowadzania nas w.. błąd w błędzie.
Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
mejki

Z tą opuszczoną siedzibą to dobre jest. Może oni jednak gdy skończą to wszystko zabierają gdzieś nie wiem

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Teoretycznie tak ale jest to również ciekawy zabieg YES or NO;
albo jest puste dlatego, że potrafią się dobrze ukrywać przed społeczeństwem,
albo jest puste dlatego, że nigdy nie istnieli.

Dużo zauważam takich niejasności. Chociażby Mr Robot, który zrzucił Elliota z barierki.
Ani nie wiadomo dlaczego, ani nikt się tym za bardzo nie przejął. Być może sam się zrzucił...
Ogólnie myślę, że nie bez powodu otaczający ich ludzie w ogóle nie zwracają się do Mr Robota, bo może faktycznie go nie ma.
Z drugiej jednak strony obalono chyba teorię o tym, że pozostała część grupy to Elliot bo nie wydaje mi się żeby Elliot (Darlene) całował swojego byłego :D