Śmiałam się jak głupia do ekranu, mój ulubiony psychopata jednak żyje!!!! :D :D :D
Hahahaha xD Wiedziałam, że wróci! Twórcy by nam tego nie zrobili :) Co więcej, sam aktor nie wprowadzałby nas w błąd swoimi marzeniami o pocałunku Tyrella i Elliota :P
!!!SPOJLER!!!!!
Uśmiałam się na ostatnim odcinku :D Ze łzami w oczach celuje do niego z broni, strzela, a potem przez telefon wyznaje "kocham go" xD Tak wielkiego banana na twarzy już dawno nie miałam :D
Przyznam, że SZOK. Po 10 odcinku byłem pewny, że wszystkim rządzi żona Tyrella, a Elliot jest w wyobraźni Elliota ( Tyrell --> Elliot). Jednak teraz to się tak zamieszało, że powoli nie ogarniam.
Kto zabijał na motocyklach? Ludzie z DarkArmy, żeby nikt nie sprzedał informacji o atakach hackerskich? Czy zabijali ludzi z FBI, żeby ci nie odkryli kto i nie przesłuchiwali fsociety.
Kim tak naprawdę jest żona Tyrella?
Trochę mnie wkurza, że pół 2 sezonu to fantazja w głowie Elliota... np. z wiezięniem, Rayem itd.
Ray i jego kompan wykorzystali Elliota aby go złapać ( agenci policji) czy na serio maja szemrane interesy w sieci TOR?
Na motocyklach na 99% byli ludzie Dark Army, ale kto konkretnie był ich celem nie wiem. A co do Raya- te szemrane interesy w więzieniu były raczej naprawdę. No bo jaka policja by odstawiała taką szopkę dla kogoś, kto shakował faceta swojej psychoterapeutki i ukradł mu psa? :D
czyli uważasz, że pomógł im z siecią TOR a siedział tylko i wyłącznie za shakowanie tego przydupasa? Przeciez mogli zrobić zasadzkę, czy shakuje coś poważniejszego i go usadzić na dłużej.
Siedział za shakowanie przydupasa i kradzież psa wartego $2000. Przyznaj się, bo chciał pójść siedzieć, z nadzieją że odsiadka pozwoli mu odciąć się od Mr. Robota.
no co po ostatnim odcinku już w ogóle nie ogar :) kto jest główną postacią ? Tyller?!
Na planszy w FBI był Elliot i Tyler ale jak się oglądac to się ma wrażenie, że Tyler też jest tylko w głowie eliota ale rozmawia z nim, sięga po broń itd. ja pitole o co kaman :D
Akurat ostatni odcinek 2 sezonu rozwiał wątpliwości co do prawdziwego istnienia Tyrella :)) Chociażby scena, gdy po postrzeleniu Elliota, Tyrell nachyla się nad nim. Mr Robot stojący w tle "przerywa" ale Wellick nie. Zresztą jest dużo innych dowodów na istnienie Tyrella ;)
Hmmm. Ale jak to szemrane interesy w sieci TOR i to jeszcze w więzieniu? To nie trzyma się "kupy".. ;p Ja pamiętam, że w momencie jak Elliot wchodzi po raz pierwszy do wiezienia do ten koleś co chciał pomocy z siecią powiedział coś, żeby potem przyszedł i pomógł mu z wifi... Więc tu pytanie czy szemrane interesy były prawdziwe czy chodziło o proste naprawki komputera, a w głowie Elliota zostało to tak bardzo wyolbrzymione... ;__;
Myślę, że to co mówisz jest bardzo możliwe ;) Ja już naprawdę nie pamiętam wszystkich scen drugiego sezonu, tak że mogłam coś pominąć :p
Ray mówił ze to był biznes jego żony, i on nie interesował się co to jest. Przejął go dopiero po jej śmierci a używał więziennej sieci ponieważ jest to poniekąd "publiczna" sieć używana przez wiele osób. Ray wiedział, że Elliot zawiadomi policje nawet spytał się "Ile jeszcze mam czasu", po prostu chciał się "poddać". Na początku powiedział, że po prostu ma przenieś stronę na inny serwer bez patrzenia co jest "w środku"
Nie mogli, bo nie wiedzieli w jakim stopniu Elliot jest zaangażowany w atak (o ile w ogóle). Dom w ostatnim odcinku wyjaśnia że przyjęli strategie "przyglądania" się
Żona Tyrella to po prostu jego żona, nie wie co się dzieje z jej mężem, jednak cały czas wie że wróci i po to przygotowuje plan oczyszczenia Tyrella z zarzutów (przez co wpłątała się w romans z tym całym kelnerem czy innym barmanem). Póki co wszystko wskazuje na to, że za wszystkim stoi Whiterose z Dark Army i to ona ma największą władzę w całym serialu
Wszystko fajnie. Niby schizofrenia i widzi swojego zmarlego Ojca. Tylko jak wyjasnic sytuacje kiedy Mr Robot rozmawia z tyrellem i w 1 sezonie rozmawia np z romero itp ? Jedyne co mj do glowy wpada to tylko tyle, ze tam naprawde byl elliot a nie mr robot... zalatuje mi chwytem niczym z filmu who am i tylko tam w sumie wyszlo tak, ze gosc nie byl chory tylko to ukartowali co zostalo wyjasnione na koncu
Za każdym razem, gdy widzieliśmy na ekranie Mr Robota bez Elliota u boku, to był tak naprawdę Elliot. To jak Mr Robot rozmawia z Tyrellem, było wyjaśnione pod koniec drugiego sezonu.
Dzieki w sumie moglem z tym zaczekac do konca skoro bedzie wyjasnienie. Dzieki za spojler i mi to tam wsio rybka. Serial bardzo dobry, wiec bede kontynuowac. Serdeczne pozdrowki