PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106616
7,4 29 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

Wątek gejowski.

ocenił(a) serial na 9

No to teraz już jest nie 8 do 1 tylko 1 do 1. Idziemy znacznie do przodu z homo propagandą. Zapraszam do dyskusji ;)

ocenił(a) serial na 8
Human1982

Nie zapomnij że serial propaguje również islam bo jedna z bohaterek jest muzułmanką

ocenił(a) serial na 9
JudiC

Terror, terroist, evil, evil terrorist, terror, rerrorism, i`ll kill U!

ocenił(a) serial na 9
JudiC

https://www.youtube.com/watch?v=LfHtP7hTjAU

ocenił(a) serial na 10
Human1982

Mówisz że propaguje hehe widać spodobał ci się wątek z pukankiem chłopaków.

Human1982

kuzwa stary,robisz z igły widły,dwoch facetów je sniadanie ,nikt o tym po obejrzeniu nie pamieta a ty wrecz przeciwnie ,dramatyzujesz ,nie to wyniosłeś z odcinka co trzeba

ocenił(a) serial na 10
Justyna_0288

To go najbardziej kręciło.

ocenił(a) serial na 9
Justyna_0288

Ja oglądam około 15 seriali na raz, czasem inne się odchodzą inne przybywają, po prostu widzę co się dzieje, normalny widz nie maniak tego nie zauważy, ja mam szerokie polityczne spektrum, pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Human1982

Przecież ta scena to zwykły filler, wyluzuj :)

ocenił(a) serial na 9

Ciężko wyluzować jeżeli chodzi o Mr Robot, to już przekroczyło moje granice, rozumiem jakieś komedie, ale tu!?

użytkownik usunięty
Human1982

Przecież w USA zalegalizowali małżeństwa homo, teraz tak będzie w każdym filmie czy też serialu, tak samo jak z zasadą jednego czarnoskórego, będącego przyjacielem głównego bohatera lub chociaż ginącego w pierwszej scenie.

ocenił(a) serial na 9
Human1982

Witam tęczowców :) Teraz czekam na zbicie argumentu, że w nowych serialach została nasilona homo propaganda, a w biedronce sprzedaje się książeczki z dwiema mamusiami dla, uwaga, dzieci :P Ja się po prostu czuję bombardowany tym syfem.
@procesk
...

ocenił(a) serial na 10
Human1982

Sam jesteś tęczowy, jarają cie chłopaki ze tak sie tym podniecasz? Mr R to nie film o pedałach a ty tylko to widzisz, jakieś złe doświadczenia z podstawówki czy co?

Human1982

Wyobraź sobie jakby jakiś gatunek drzew np. brzozy był przez lata zasłaniany plandeką i był dla Ciebie niewidoczny. Potem nagle by te plandeki zdjęto i miałbyś wtedy wrażenie "propagandy brzozowej". No więc w momencie kiedy zdjęto plandekę ze zjawiska homoseksualizmu to odczuwasz podobne wrażenia. Po prostu przez lata działo się odwrotnie, tzn. w kulturze maskowano rzeczywistość udając, że tego zjawiska nie ma i teraz po prostu to nadrabiają nie unikając tego tematu. Przez to, że kiedyś ten temat był tabu masz wrażenie nasilenia tej tematyki, ale to tylko efekt tego, że wcześniej temat był sztucznie wyciszany.

ocenił(a) serial na 9
fidelio77

O, i tu mamy konkretne argumenty, jednak nie zgadzam się z plandeką, są tematy tabu, niedługo będą poligamiści paradować po ulicach, pełne zuchwalstwo, sex na ulicy jak już tak do przodu idziemy. Rozumiem tych ludzi, ale nikt im na głowy nie wchodzi, jest pełna tolerancja - teraz mają być przywileje, a ukazywanie zboczeń to domena Hollywood, tylko to już jest w każdym serialu! Męczące to jest. Nawet w tak zajebistym serialu jak Mr Robot musieli to wkleić.
@procesk
...

Human1982

"niedługo będą poligamiści paradować po ulicach"

Nie wiem jak chcesz odróżnić na ulicy poligamistę od monogamisty? Już dziś sobie spokojnie chodzą po ulicach - poligamiści, monogamiści, heteroseksualiści i homoseksualiści.

Skoro w swoim prywatnym życiu spotykamy homoseksualistów to dlaczego mamy ich nie spotkać w serialu? To dopiero byłoby nienormalne.

"sex na ulicy jak już tak do przodu idziemy."

Ten serial niczego takiego nie propaguje.

"ukazywanie zboczeń to domena Hollywood, tylko to już jest w każdym serialu! Męczące to jest Nawet w tak zajebistym serialu jak Mr Robot musieli to wkleić."

Wkleili bo jest to element rzeczywistości. W świecie zwierząt też występują relacje homoseksualne, także nie jest to nic nienaturalnego, tak po prostu bywa. Musisz się po prostu z tym oswoić.

ocenił(a) serial na 9
fidelio77

ale chyba nie przeczytałeś tematu, zawarłem w nim tezę, że już nie ma związków hetero do homo 8 do 1, jak to było w serialach, teraz już jest 1 do 1, czyli świat składa się ze złych związków hetero, jeden nieudany, drugi nieźle patologiczny = udany związek dwóch homosi (Ty, a może to przejdzie w walkę tak jak z korporacjami z walkę z homo? ;))
1. Przecież paradują.
2. Zgoda, ale skala przerosła poziom 1%.
3. Do tego dojdziemy, Sodoma.
4. Jestem oswojony, ale tu mamy na chama propagandę, ja nie jestem zwierzęciem tylko człowiekiem, dosyć tego!

Human1982

"Jestem oswojony, ale tu mamy na chama propagandę, ja nie jestem zwierzęciem tylko człowiekiem, dosyć tego!"

Jaką propagandę? Codziennie na świecie masz pierdyliard stosunków hetero i homoseksualnych. Pokazanie tego na ekranie nie jest żadną propagandą.

Obawiam się, że jednak jesteś zwierzęciem z gatunku homo sapiens :-)

ocenił(a) serial na 9
fidelio77

No jestem homo sapiens ;)

Human1982

boisz sie seksu na ulicy?a wiesz co to dogging?popularny wsrod hetero ,swiat juz dawno schodzi na psy,ale to tobie nie przeszkadza bo to robia hetero

ocenił(a) serial na 9
Justyna_0288

dobry argument, ale jest nachalnie propagowany związek 2 wesołków, zadajmy sobie pytanie

Human1982

Masz obsesje.
Lepiej nie ogladaj Sense8,bo bedziesz umieral w meczarniach

ocenił(a) serial na 9
Justyna_0288

oglądam Humans

ocenił(a) serial na 9
Justyna_0288

Co nie zmienia faktu że wątek gejowski jest 1v1

ocenił(a) serial na 9
Human1982

Dla uwagi wykład jak przebiegała wesołkowa rewolucja w US.
https://www.youtube.com/watch?v=EKyI3Ye5Ztc