PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=856089}

Mroczne pożądanie

Oscuro deseo
2020 - 2022
7,0 10 tys. ocen
7,0 10 1 10096
Mroczne pożądanie
powrót do forum serialu Mroczne pożądanie

Jak Estaban uciekl? Zona postrzelila meza w noge i co wpadli do basenu, a wtedy koles o kulejacej nodze od tak uciekl?

ocenił(a) serial na 10
tysiuniax33

A może on po prostu udaje z tą nogą?

Tynka19

To by miało w miarę sens, gdyby nie pokazywano go w scenach gdzie ewidentnie był sam i dalej kulał.

ocenił(a) serial na 7
tysiuniax33

Ta scena jak postrzeliła męża i wpadli do basenu to jakiś hit, dawno większego absurdu nie widziałem, zapewne męża dopadła karma za postrzelenie brata.

joseph_aqua

No ja ją też oglądałam ze 3 razy, bo nie skumałam co się odyebało, ale pomimo tego dalej nie do końca kumam xd

tysiuniax33

Przecież Estaben popchnął ich w kierunku basenu. Jak policja zabierała Alme, myślałam że jedna furgonetka zabierała zwłoki, a Jednak Estaben żyje. Wtf

ocenił(a) serial na 7
Rozalia12

Jedna furgonetka zabrała ciało ochroniarza, który leżał w basenie. Alma była w kajdankach, bo policja znalazła ciało w basenie oraz postrzelonego jej męża, wiec wina spadła na Almę właśnie. Też się zastanawiam jak się wydostał Estaban z ich posesji... Wrzucił ich do basenu, to w sumie miał czas uciec. Policja może była później na miejscu, nie wszystko musiało się dziać w jednym czasie. Jednak Estaban mając czas powinien jeszcze Almę zabić i dobić brata, chociaż pistolet byl w basenie, to może nie chciało mu się babrac juz... Jak wcześniej powiedział przestępca jest tylko człowiekiem i nie wszystko idzie zawsze po jego myśli. Pewnie spanikował i uciekł z domu.

juma1989

Faktycznie zapomniałam o ochroniarzu.

użytkownik usunięty
tysiuniax33

Dobra, tylko Alma chciała męża ratować, Esteban miał zamiar się jej pozbyć, więc dlaczego postrzeliła męża, zamiast Estebana, który mógł przez to pozbyć się ich obojga, ale jednak uciekł. A widać było że zrobiła to celowo.

Ja jestem jednak skłonna powiedzieć, że Alma postrzeliła męża niechcący, jak się szamotali, nie miała zbyt wiele obycia z bronią. Tak czy siak niektóre momenty grubymi nićmi szyte.

ocenił(a) serial na 10
tysiuniax33

Alma postrzeliła specjalnie swojego męża,jak sam powiedział Esteban,że od zawsze kochał Almę i teraz chciał ją zabić i Esteban raczej nie udaje z tą nogą.