W 4 odcinku przypadkiem zdjęcie „ojca” znalazło się w pokoju „matki” Daria. Nie wiadomo skąd. Dario pyta opiekunki a ta udaje głupia... Potem w 18 odcinki Alma ogląda zdjęcia od tej kobiety z domu opieki. Znajduje jedno nad którym się pochyla jakiejś dwójki ludzi. Kobieta na zdjęciu przypomina tą opiekunkę. I w tym samym odcinku do domu Almy po postrzale wchodzi kobieta w masce „technik medyczny” czy coś takiego która ma oczy identyczne jak ta babka z domu opieki. Robią na nią dziwne zbliżenie nawet... Ktoś, coś?
Wg mnie Dario to nie Dario,syn samobojcy. To ktos kto mial go udawac, kto zostal wynajety przez Estebana co wyjasnia ostatnia scena. Moim zdaniem kobieta z opieki spolecznej tez jest w to zamieszana, moim zdaniem ta walizka z dowodami po Lucindzie ( jej smierc to inna kwestia)zostala przekazana celowo. Generalnie chodzilo o to by przejac spadek i "Dario", ktory mial byc tylko pionkiem w grze, przechytrzyl troche Estebana. Reszte wjasni pewnie kolejny sezon ;)
Zgadzam się z Tobą, że jest podstawiona i że Dario to nie jej syn dlatego pisałam matka ;). Ciekawe tylko jakie naprawdę miał motywy Esteban. Dużo niewiadomych jeszcze... ale tak pomieszali że przed drugim sezonem będę musiała sobie przypomnieć pierwszy ;)
Muszą miec co odkrywać w następnym sezonie ;). Wg mnie to jest dużo prostsze na pewno tylko brak kilku puzzli. Az tak zagmatwane to nie jest wg mnie :)