PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=856089}

Mroczne pożądanie

Oscuro deseo
2020 - 2022
7,0 10 tys. ocen
7,0 10 1 10121
Mroczne pożądanie
powrót do forum serialu Mroczne pożądanie

W 4 odcinku przypadkiem zdjęcie „ojca” znalazło się w pokoju „matki” Daria. Nie wiadomo skąd. Dario pyta opiekunki a ta udaje głupia... Potem w 18 odcinki Alma ogląda zdjęcia od tej kobiety z domu opieki. Znajduje jedno nad którym się pochyla jakiejś dwójki ludzi. Kobieta na zdjęciu przypomina tą opiekunkę. I w tym samym odcinku do domu Almy po postrzale wchodzi kobieta w masce „technik medyczny” czy coś takiego która ma oczy identyczne jak ta babka z domu opieki. Robią na nią dziwne zbliżenie nawet... Ktoś, coś?

Magik87_filmaniak

Wg mnie Dario to nie Dario,syn samobojcy. To ktos kto mial go udawac, kto zostal wynajety przez Estebana co wyjasnia ostatnia scena. Moim zdaniem kobieta z opieki spolecznej tez jest w to zamieszana, moim zdaniem ta walizka z dowodami po Lucindzie ( jej smierc to inna kwestia)zostala przekazana celowo. Generalnie chodzilo o to by przejac spadek i "Dario", ktory mial byc tylko pionkiem w grze, przechytrzyl troche Estebana. Reszte wjasni pewnie kolejny sezon ;)

ocenił(a) serial na 8
eutrepe_filmweb

Zgadzam się z Tobą, że jest podstawiona i że Dario to nie jej syn dlatego pisałam matka ;). Ciekawe tylko jakie naprawdę miał motywy Esteban. Dużo niewiadomych jeszcze... ale tak pomieszali że przed drugim sezonem będę musiała sobie przypomnieć pierwszy ;)

ocenił(a) serial na 8
Magik87_filmaniak

Muszą miec co odkrywać w następnym sezonie ;). Wg mnie to jest dużo prostsze na pewno tylko brak kilku puzzli. Az tak zagmatwane to nie jest wg mnie :)

Magik87_filmaniak

Kobieta na zdjeciu w ogole nie jest podobna do tej opiekunki z domu opieki, jasniejsza karnacja, szczuplejsza. Za to ta technik, ktora wchodzi do domu to tez sadze, ze ta opiekunka i takie zblizenie na nia nie bylo przypadkowe.