interesuje mnie czy to gdzieś leci na polskich stacjach ? a może będzie leciało ? bo chciałabym obejrzeć ;dd
Na Pulsie po wakacjach będą premiery, mam nadzieję że jedną z niech będzie akurat "MUJERES ASESINAS"
Czytałam, że Zone Romantica zainteresowało się tym serialem i może kiedyś wykupi, ale ja chyba wolałabym poczekać i obejrzeć na jakieś ogólnodostępnej stacji.
ja rowniez zwlaszcza ze ten serial jest dosc interesujacy, i ma swietna obsade;] Levy tez tu gra!!!!:]
No właśnie. Levy, Boyer, Poncho i same meksykańskie gwiazdy (no i Dulce i Maite w 3 serii!) Mogli by puścić jestem pewna, że wiele osób by oglądało a nie teraz np na TV4 lecą powtórki Zbuntowanych i Nie Igraj z Aniołem... Nie mam nic przeciwko bo to są świetne telenowele, ale moge sobie obejrzeć w necie... Jakaś nowość by im się przydała...
Wątpię, żeby wyświetlali go u nas. Jednak od zawsze kupuje się tylko telenowele, a to już jest normalny serial kryminalny - nie wiadomo czy cieszyłby się taką widownią :( Szkoda, bo naprawdę przez odcinki przebija sie mnóstwo znanych twarzy i jestem przekonana, że fanki telenowel z chęcią by to obejrzały (fajnie by było zobaczyc jak lowelasi z telenowel radzą sobie w takim projekcie) :D JESTEM ZA!