PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119826}

Muminki

Tanoshii Moomin Ikka
1990 - 1991
7,6 44 tys. ocen
7,6 10 1 43995
7,6 14 krytyków
Muminki
powrót do forum serialu Muminki

Extra tylko...

ocenił(a) serial na 9

Szkoda, ze nei puszczaja juz w TV- sama bym je chetnie jeszcze raz obejrzała... a przy okazji- kto wymyslił coś tak durnego, ze tyn film ejst od siedmiu lat????!!!!!! :)

Bellatrix

no własnie! Chociaż od pewnego czasu mam wrażenie, że jak ja byłam mała to były jakies inne muminki. Strasznie się ich bałam, a te co sa teraz to ogląda się bardzo przyjemnie. O co chodzi? Czy była jaka wczesniejsza wersja?

ocenił(a) serial na 10
Enero

A może ty oglądałaś Muminki polskiej produkcji, są zupełnie inne, nie lubie ich osobiście, to nie to co japońskie... :)

ocenił(a) serial na 10
Enero

muminki są po prostu w głębi bardzo mroczną bajką...wiesz jak byłam dzieckiem tego tak nie odbierałam ;)...no i ta buka...brrr...:]

ocenił(a) serial na 10
Enero

Ta bajeczka jest naprawdę psychiczna!!! Ja oglądałam ją jak miałam 4 lata i miałam nocne koszmary!!! Ona powinna być od 10 lat, to bajka dla ludzi wytrzymałych psychicznie!!!

ocenił(a) serial na 10
Bellatrix

A jak chcesz je obejrzeć jeszcze raz to wiem, gdzie można je wypożyczyć (tylko nie wiem czy kupować też można) - w takiej videotece która znajduje się...ech...pod mostem poniatowskiego...nie no żartuje, nie pamietam jak się ta ulica nazywa jak się dowiemmmm to napiszę...wysiada się na przystanku Most Poniatowskiego i schodzi na dół, tam ona jest:]