Ciekawi mnie, czemu tak dobrze skonstruowane anime nie ma aż tylu fanów, żeby zapełnić to forum. Wystarczy spojrzeć na fora Lain, Ergo Proxy... w końcu te wszystkie anime można wrzucić do jednej półki zatytuowanej "Bdb.". Mushi-shi nie jest może arcydziełem, nie porwał mnie kompletnie, ale zadziwiająco odcinki były na równi dobre (chociaż to bardzo subiektywne, jednak myśle że 2 i 3 odcinku twórczy mieli zwyżkę formy, bo po nich miałem mocnego pietra)...
glownie ywnika to z braku dostepnosci tej animze chocby w internecie ... Niestety kiedy zachcialo mi sie jej ogladac okazalo sie ze praktycznie nie istnieje w necie czy nawet europejskich sklepach internetowych :/
Badz co badz wiele czytalem o tej anime i chcialbym ja obejrzec poki co mam niespelna 5 epizodow ... Wierze jednak ze Emule ktory strasznie muli w koncu zapelni liste 26 odc ...
Zabawne bo mam OST-a od conajmniej poltora roku i bardzo go lubie ... Jest eteryczny spokojny tajemniczy ... Moze bedzie mi dane obejrzec ...
Jesli posiadasz e mail bylbym rad zeby sie zapytac o kilka rzeczy ktore na FW sa zabronione wzgledem regulaminu ...
SaLuT
Z wielkimi bólami tworzę resztę napisów. Raczej nieprędko będą, ale na animesub.info masz już koło 20 odcinków.
Tutaj akurat wiem czemu tego nikt nie ocenia bo nikt nie ma a jak ma to ma problem ze znalezieniem napisów a jak już znajdzie to nie pasują do jego wersji ale jeżeli ktoś bardzo chce to oglądnąc to słownik w ręce i 26 odcinków się oglądnie w pół roku
Ha ha. Dobre. Ze słownikiem w ręku. Najlepiej polsko-japońskim i tłumaczyć ze słuchu. Niektóre z odcinków tego filmu trudno do końca zrozumieć mając nawet napisy. A napisy są już dostępne i to w wielu wersjach.
Warto więc ten film obejrzeć z napisami.