Mushishi

2005 - 2006
8,0 7,7 tys. ocen
8,0 10 1 7665
Mushishi
powrót do forum serialu Mushishi

Ciekawi mnie, czemu tak dobrze skonstruowane anime nie ma aż tylu fanów, żeby zapełnić to forum. Wystarczy spojrzeć na fora Lain, Ergo Proxy... w końcu te wszystkie anime można wrzucić do jednej półki zatytuowanej "Bdb.". Mushi-shi nie jest może arcydziełem, nie porwał mnie kompletnie, ale zadziwiająco odcinki były na równi dobre (chociaż to bardzo subiektywne, jednak myśle że 2 i 3 odcinku twórczy mieli zwyżkę formy, bo po nich miałem mocnego pietra)...

ocenił(a) serial na 9
Sacronius

glownie ywnika to z braku dostepnosci tej animze chocby w internecie ... Niestety kiedy zachcialo mi sie jej ogladac okazalo sie ze praktycznie nie istnieje w necie czy nawet europejskich sklepach internetowych :/
Badz co badz wiele czytalem o tej anime i chcialbym ja obejrzec poki co mam niespelna 5 epizodow ... Wierze jednak ze Emule ktory strasznie muli w koncu zapelni liste 26 odc ...
Zabawne bo mam OST-a od conajmniej poltora roku i bardzo go lubie ... Jest eteryczny spokojny tajemniczy ... Moze bedzie mi dane obejrzec ...

ocenił(a) serial na 9
InsanE_RabbiT

Jesli posiadasz e mail bylbym rad zeby sie zapytac o kilka rzeczy ktore na FW sa zabronione wzgledem regulaminu ...

SaLuT

ocenił(a) serial na 10
Sacronius

mam to ale z napisami bedzie hmm ma ktoś?

ocenił(a) serial na 10
Chucky_Tbg

Z wielkimi bólami tworzę resztę napisów. Raczej nieprędko będą, ale na animesub.info masz już koło 20 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Latarnik

Tutaj akurat wiem czemu tego nikt nie ocenia bo nikt nie ma a jak ma to ma problem ze znalezieniem napisów a jak już znajdzie to nie pasują do jego wersji ale jeżeli ktoś bardzo chce to oglądnąc to słownik w ręce i 26 odcinków się oglądnie w pół roku

ocenił(a) serial na 9
Chucky_Tbg

Ha ha. Dobre. Ze słownikiem w ręku. Najlepiej polsko-japońskim i tłumaczyć ze słuchu. Niektóre z odcinków tego filmu trudno do końca zrozumieć mając nawet napisy. A napisy są już dostępne i to w wielu wersjach.
Warto więc ten film obejrzeć z napisami.

ocenił(a) serial na 10
2222

czemu nie japońskiego też się da nauczyć ale do wszystkiego jest potrzeba czasu.a chodziło mi o słownik angielskiego bo miałem z napisami angielskimi a ciężko było znaleźć polskie ale już są