Mimo, iż serial ma dużo fanów, niestety mi nie przypadł do gustu. Moim zdaniem ten serial
jest nudny i trochę dziecinny.
Gratuluje :) ja po kilku miesiącach odpuszczam sobie kucyki to jednak nie dla mnie :)
Może Andrzej pewnego dnia wejdzie tu i napisze coś miłego o tym serialu a być może oceni go na 10/10....kogo ja oszukuje :D
@Merkura - możesz napisać, który odcinek ciebie przekonał do zmiany zdania z "3/10" na "Ten serial jest rewelacyjny"? Może kogoś innego też by przekonał [nie mnie, bo ja oczywiście bardzo lubię ten serial :)].
Ale "A Canterlot Wedding" ma chyba dużo spoilerów i w sumie nawet ja tego jeszcze nie widziałem (na razie obejrzałem pierwszy sezon i drugi do 14 odcinka włącznie). A coś z jakiś poprzednich odcinków, może pierwszego sezonu jakbym chciał komuś innemu polecić ten serial, kto jeszcze go nigdy nie widział? :)
ja tego nie oglądam i szczerze dziwi mnie popularność tego serialu wśród młodych ludzi płci męskie, kiedyś oglądanie takich rzeczy chyba było by uznane za żenade, no weźcie kucyki ;) a widzę że ma to dużo fanów wśród chłopaków, ale to świadczy też o tym że jest coś w tym fajnego, że ma tyle fanów. No ja nie rozumiem fenomenu tego czegoś, ale gusty są różne.
A powinno być uznawane za własny gust. Bo tak naprawdę każdy ma własny gust i jeden woli to, drugi tamto.
Strasznie dużo błędów w wypowiedzi twej! Szkoda, że poprawić jej nie możesz już... hej! :D
A jakbyś wiedział ile Merzbow ma fanów : ) Sam kiedyś słuchałem nieco.
http://www.lastfm.pl/music/Merzbow :D
I co ty na to? ; >
Dlaczego ludzie tak bardzo nie lubią akceptować inności? : )
Ciekawe, czy ktoś byłby szczęśliwy, gdyby nagle inni najeżdżali na niego za to, że słucha takiego zespołu, a nie innego np.
BTW: Jeżeli Cię dziwi, to przeczytaj inne tematy. Tam masz wyjaśnione dlaczego. Anonim wałkował, to już kilka razy, inni również. Wystarczy poczytać.
BTW2: Waśnie plemienne są wszędzie i dotyczą wszystkiego. (pochodzenie, wiara, seriale, muzyka etc.) Ludzie. Ogarnijcie się i zacznijcie częściej myśleć, a mniej hejcić/rzucać żółcią we wszystkie strony! Nie wyładowujcie swojej złości na innych : )
[Po co ja to pisze... Ci, których to dotyczy tego nie przeczytają]
BTW3( to do hejterów): Zamierzam kupić sobię figurkę kuca i co z tego? Po prostu podoba mi się serial i chcę mieć sentymentalną pamiątkę po tym :D. Mam już kilka figurek z innych kreskówek. Dlaczego miałbym z tego nie kupić? Wcale nie jest gorszy.
BTW4: W zasadzie po co ja to piszę? :D I dlaczego do tego usera? No cóż. Hejterzy MLP będą mogli poripostować przynajmniej :D
BTW5: Ten post jest bez sensu. Nie pasuje do tego tematu. Nie pasuje nigdzie i nigdy nie będzie pasował. Ludzie nigdy się nie zmienią, a ja jestem tylko zrzędą piszącym o późnej porze w nieodpowiednich tematach do osób, których to prawdopodobnie najmniej dotyczy i chyba zyskałem już miano filmwebowego kucopodobnego upierdliwego/głupiego/dziwnego/szurniętego (niepotrzebne skreślić) trolla :( .
Idę się pociąć krówką, albo watą cukrową. Ciao! : )