PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Hmmm... Ciekawe na jakiej podstawie :/ Jakoś nie kręci mnie bajka dla małych dziewczynek o kucykach biegających po tęczy.

Trax

Mnie też nie. Dlatego nie oglądam bajki o kucykach bieających po tęczy.
Całe szczęście Friendship is Magic o tym nie jest.

użytkownik usunięty
Dammoni

Z naukowego punktu widzenia nie da się biegać po tęczy :) skąd on wytrzasnął tą tęcze ..tęcza to śmiercionośna bron kucyków a nie jakieś boisko do biegania.

użytkownik usunięty
Trax

To fascynujące, że cię to nie kręci, dziękujemy, że zadałeś sobie tyle trudu i podzieliłeś się z nami tą niezwykle ważną informacją.

użytkownik usunięty
Trax

Na takiej podstawie, że inni twoi gustopodobni, znajomi ocenili tą kreskówkę wysoko, a ty nawet nie dajesz jej szansy. Przykre.

Trax

Nie martw się - u mnie wyszło, że jest w 94% w moim guście... o.O

użytkownik usunięty
Pawek_13

To przeznaczenie :) ja bym nie kierowała się na waszym miejscu wskazaniami gustomierza :P ale fajnie że ktoś napisał bo nudno na tym forum

ocenił(a) serial na 7

Ale oni mają problemy nie? Nie podoba się to papa

użytkownik usunięty
Alice_Chan

Nie jest to dobre podejście.

użytkownik usunięty
Trax

Skoro Ci się nie podoba, a coś takiego wyszło, no to wynika, że masz wielkiego pecha z losowaniem rekomendacji. Mnie dla porównania nigdy nie wyszło w przypadku tej kreskówki więcej niż 35%.

Andrzeju Celestia patrzy na twoje wybryki i jest bardzo niezadowolona.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ładnie to tak wyzywać obych ludzi których się nie zna ? Możesz sobie trollować, ale ja nie mam zamiaru cię karmić, więc odpuść sobie. A Celestia wciąż patrzy ładnie sobie grabisz.

użytkownik usunięty
crazy_race

To brzmi jak solidny bat nad głową. Po przeczytaniu frazy 'Celestia patrzy' nawet mnie trochę wyprostowało XDDD

http://mylittlefacewhen.com/media/f/img/mlfw4428-Celestia_No_You_Wont.png

użytkownik usunięty

http://www.hasbro.com/mylittlepony/en_US/media/browse.cfm?type=games masz tu twoje ulubione gry pograsz sobie :)