PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Everypony

ocenił(a) serial na 8

Co tak tu pusto? :P

ocenił(a) serial na 10
DabuPL

Nie wiem :P.

ocenił(a) serial na 10
DiegoTan

Ciekawe, czemu te bestie z Filmwebu nie zaakceptowały plakatów? Widzę tutaj pewną dyskryminację!

ocenił(a) serial na 8
DiegoTan

Za mało popularne, żeby przyciągnąć ich uwagę!

ocenił(a) serial na 7
DabuPL

Tak.. mało popularne,a świat szaleje.. zresztą i w Polsce znajdą się fani :D

ocenił(a) serial na 8
AlexAshtray

No świat tak, ale w Polsce nie spotkałem się jeszcze z szaleństwem. Dobrze wiedzieć. :P Ale do Filmweba z pewnością to nie dotarło.

ocenił(a) serial na 7
DabuPL

Kumple mojej przyjaciółki, studenci szaleją za pony :DD znam osobiście dwie osoby, które też to oglądają.

ocenił(a) serial na 10
AlexAshtray

No to każ im wejść na filmweba i dodać ocenę, bo inaczej moderatorzy nigdy nam nie pozwolą wejść na swoje podwórko z buciorami z logiem MLP:FiM.

ocenił(a) serial na 7
DiegoTan

Haha, spróbuję :D

ocenił(a) serial na 10
AlexAshtray

ocena 10/10 + ulubione + ustawienie tapety w kompie i telefonie + giggle at the ghosty jako dzwonek + naszywka z Rainbow Dash+ t-shirt z całą szóstką i Spike'm..... chyba muszę jeszcze awatar zmienić...

ocenił(a) serial na 6
Haski_3

Przebijam plakatem A0 z całą (dosłownie) ekipą z serialu, wliczając postacie takie jak Steven Magnet i background ponies, oczekującym na realizację.

ocenił(a) serial na 8
PanJapko

Skąd wy to wszystko bierzecie :P

ocenił(a) serial na 6
DabuPL

Obrazek biorę z deviantarta i zanoszę do pro-drukarni, która mi to wydrukuje na papierze plakatowym. A zrobienie koszulki to kwestia 30zł

ocenił(a) serial na 10
Haski_3

Ok, sorry za pytanie, ale... Jesteś facetem, czy kobietą? Bo ja od tygodnia kombinuję, jak wrzucić kucyki na tapetę, żeby nie wyglądało to zbyt gejowo ^_^

Ja wiem, że w sumie nie powinienem się przejmować, bo Ci co serię widzieli dokładnie wiedzą, jak dobra jest i dlaczego można się w niej zakochać, ale niestety w Polsce takich osób jest niewiele i wiem, jak śmiesznie wygląda to z perspektywy reszty (sam podchodziłem do serii baaardzo sceptycznie).

ocenił(a) serial na 8
Jediel

Większość prawdziwych fanów mlp to faceci. :P U mnie w liceum nie mam żadnego większego problemu z np. maksymalnie różową tapetą pinkie pie, choć domyślam się, że w np. gimnazjum już byłoby gorzej. ;] Zależy od towarzystwa. Ale IMO taki cutie mark rainbow dash nikomu nie zaskodzi.

ocenił(a) serial na 10
Jediel

U mnie nie było problemu, bo od zawsze byłem znany jako koleś z dystansem do życia i mającym gdzieś opinie innych. :) Gdy zmieniłem tapetę z uśmiechniętą kanapką na Rainbow Dash to nawet nie zauważyli ;).

Najważniejsze to znać skuteczną odpowiedź typu "bo tak" "no i?" a społeczeństwo się przyzwyczai. Internet jest po naszej stronie.

ocenił(a) serial na 10
Haski_3

Hehe! Macie rację chłopaki. W sumie nie ma nic bardziej dziecinnego, niż udawanie, że się nie jest dziecinnym ^_^. Zostaje mi tylko zaprojektować odpowiedniego theme'sa i znaleźć odpowiednią tapkę ^_^

@ DabuPL
Szczerze, jeżeli to, co piszesz jest prawdą (a ja Ci wierzę ^_^), to liceum w którym jesteś musi mieć bardzo dojrzałą młodzież. Gdy ja chodziłem do liceum był problem nawet z oglądaniem anime.

@ Haski_3
Sorki za to pytanie o płeć, ale założyłem, że jeżeli dziewczyna miałaby kucyki na tapecie, to nikogo by to nie zdziwiło, a z Twoich dotychczasowych postów nie da się określić płci (w ogóle nie używałeś zwrotów, które by na to pozwoliły)

ocenił(a) serial na 10
Jediel

Nie ma sprawy.
Ps. Czy tylko mnie wkurza, że Polscy internauci kwalifikują wszystkie jako jednorożce? (np. kwejk.pl nawet jak jest RD to tytuł będzie jednorożec).
Nie wiadomo czy się cieszyć, czy nie....

ocenił(a) serial na 10
Haski_3

Oh! Dobrze, że o tym wspomniałeś! Wprawdzie dopiero od Ciebie się dowiaduję, że taki problem istnieje i raczej nic nie wniosę do tematu, ale muszę spytać, skoro mi przypomniałeś:

Jaki jest termin na stworzenie, którym jest m.in. Celestia? Znaczy połączenie jednorożca z pegazem?
Szukałem w necie i wyskakiwały same głupotki, typu "Pegacorn", albo "Unisus", co jest po prostu głupim zlepkiem tych wyrazów/
Ale wiem, że istnieje oryginalna nazwa takiego połączenia. Spotkałem się z nią kiedyś, tylko nie pamiętam gdzie... chyba była dość krótka i zaczynała się na "A", ale ręki sobie uciąć za to nie dam...

Z góry dzięki za pomoc ^_^

ocenił(a) serial na 10
Jediel

Na MLP.Wikia piszą tylko o "Winged unicorns"...

ocenił(a) serial na 6
Jediel

Alicorn

ocenił(a) serial na 10
PanJapko

Nareszcie! Dzięki stary, to jest to, już nigdy nie zapomnę ^_^