co sadzicie o piosenkach my little pony ?? zwlaszcza tej najnowszej w 7 epizodzie 2 sezonu wg mnie absolutne arcydzielo gdy Rainbow dash spiewa z Fluttershy mistrzostwo
No piosenki wiadomo, klasa sama w sobie. To chyba jedyna bajka, w której podczas śpiewania nie wyłączam dźwięku. Winter Wrap Up jest imo jednym z najlepszych utworów w bajkach EVER, tak samo jak At The Gala. Obecnie w żadnej kreskówce nie spotkasz choć w połowie tak wspaniałych piosenek ;) A moja reakcja po przesłuchaniu tej najnowszej - "warto było czekać". Dzięki niej polubiłem musicale :P Ktoś jeszcze ma wątpliwości, kto robi obecnie najlepszą muzykę do bajek? Deal with it, Disney.
znaczy jesli chodzi o ta FInd a pet z 7 epizodu to wlasnie ostatnia minuta piosenki jest tak niesamowicie zywiolowo zrobiona jak mowisz typowy musical z polaczeniem Disney a wiadomo mlp jest najlepszym filmem do robienia utworow znaczy ja mysle ze to jest muzyka z polaczeniem trendu jaki panuje obcenie w muzyce swiatowej moze dlatego jest tak uwielbiana:)