PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Ten post będzie krótki, bo nie chcę żeby fala hejtów na mnie poleciała.
1. Wyjaśnią już jak to było jak Celestia i Luna walczyli z Discordem albo chociaż o tym jak Celestia została władczynią?
2. Złoczyńcy według mnie są...............do bani. Widzieliście to jak Discord został pokonany w odcinku kiedy pierwszy raz się on pojawił? Dno. Wszyscy złoczyńcy z MLP mają najgłupsze powody (albo brak powodu) dlaczego chcą zniszczyć Equestrię. Niech wprowadzą takiego co: ma ważny i sensowny powód dlaczego jest zły, żeby ZNOWU nie nawracał się na tą dobrą ścieżkę, i w końcu, żeby to niszczenie było epickie.
3. Tylko pierwsze lub ostatnie odcinki jakiegoś tam sezony miały coś z fabułą, reszta to tylko "odcinki moralne"
To tyle. Możecie mnie hejtować, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.

Sobowtor220

fajnie że przed hejtowaniem chociaż oglądnąłeś serial ale
1.pierwszą rzecz wyjaśnili drugiej niestety jeszcze nie
2. Discorda to nie nazwał bym złoczyńcą on po prostu bawi się swoją prawie nieskończoną mocą i wydaje mi się że ta nowa zła z filmu może być taka jak opisałeś
3. te "odcinki moralne" też są świetne i mógł bym podać parę przykładów innych odcinków które mają w sobie fabułę ale mi się nie chce
ten komętarz nie miał na celu shejtować ciebie bardziej wytłumaczyć

Bartek_167

chociaż w 2016 chyba już był 4 sezon w którym pokazano "walkę" z Discordem

ocenił(a) serial na 4
Bartek_167

Spoko. Chyba podniosę ocenę z 2 na 5 bo mogłem przesadzić. Moze MLP nie jest do końca dla mnie? :)