PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7814
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Już 1 czerwca na kanale MiniMini+ pojawią się nowe odcinki tego serialu, ale zastanawiam się,
jacy aktorzy będą dubbingować te niektóre nowe postacie. Więc postanowiłem pokazać wam
listę postaci oraz polskich aktorów, którzy będą podkładać (tak dla wyobraźni :)). Oto one:

- Mane-iac - Izabela Dąbrowska
- Suri Polomare - Agnieszka Kunikowska
- Dr. Caballeron - Andrzej Chudy
- Prim Hemline - Anna Apostolakis
- Goldie Delicious - Miriam Aleksandrowicz
- Cheese Sandwich - Marcin Hycnar
- Trenderhoof - Waldemar Barwiński
- Seabreeze - Barbara Kałużna
- Fleetfoot - Beata Wyrąbkiewicz
- Chimera - Mirosław Zbrojewicz
- Maud Pie - Izabella Bukowska
- Coco Pommel - Iwona Rulewicz
- Leap of Faith - Robert Tondera
- Stellar Eclipse - Jarosław Domin
- Lord Tirek - Marcin Troński

To na razie wszystko! Podoba wam się? Jeśli jakąś postać ominąłem w tym 4 sezonie to
przekażcie mi!

davis3

Ups! Tam jest moja pomyłka! Ta postać ma się nazywać Silver Shill, a nie Leap of Haith!! Mój błąd! :(

ocenił(a) serial na 10
davis3

To jest już oficjalne:

http://dubbingpedia.pl/wiki/My_Little_Pony:_Przyja%C5%BA%C5%84_to_magia#Seria_IV

barszym53

No tak! Mogłem się tego spodziewać. Nieźle, ale coś we mnie zszokowało. Aktorka Joanna Pach już nie zdubbinguje Apple Bloom, lecz niejaka Weronika Łukaszewska! JAK TO???!!!! DLACZEGO????!!!!! Przecież ta pierwsza była rewelacyjna i idealnie dopasowana do tej uroczej klaczki!! Nie mogę to wprost uwierzyć! I jeszcze Babcię Smith zdubbinguje Elżbieta Gaertner, nie Ilona Kuśmierska!! Masakra!! Kompletnie masakra! No ale zobaczymy co z tego wyjdzie!! Na szczęście te oryginalne polskie głosy naszych ukochanych bohaterów, Mane 6 i Spike'a pozostają bez zmian!! Uff, dzięki bogu!! :)

ocenił(a) serial na 10
davis3

Zobaczymy co z tego wyjdzie, lecz ja najbardziej martwię się o piosenki.