PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Wywiadzik z bronies :)

ocenił(a) serial na 10

http://mach240390.wrzuta.pl/audio/2tEIKSynFlY/wywiad_bronies_jedynka_polskie_rad io Ha ha to było mocne. Tylko że nie wspomnieli o nas (właściwie o mnie, moich przyjaciółkach i inne dziewczyny które lubią poniacze) - pegasis.

Ktoś przybije ze mną braterskie kopytko :)?

użytkownik usunięty
enjoyy

*a wild Brohoof appears!*
wplecione "wszystkie kucyki w tym mieście są stuknięte" XDDD

użytkownik usunięty
enjoyy

*Brohoof* /)(\
A wywiad całkiem niezły, normalnie przedstawione bez robienia sobie jaj, choć puszczane fragmenty z PL dubbingiem to jak dla mnie kicha, chyba się przyzwyczaiłem do Eng z napisami.

ocenił(a) serial na 10

Ja też. Choć jak pierwszy raz oglądałam to po Polsku. A teraz nie mogę się przyzwyczaić do Polskiej Rarity.

użytkownik usunięty

ten polski dubbing to koniec świata i centymetr dalej... do tej pory nie mogę skognitować kto wypowiada to złowieszcze 'to wszystko prawda' gdzieś tam wplecione...

ocenił(a) serial na 10

To była księżniczka Celestia.

użytkownik usunięty
enjoyy

OJASNYGWINT :O
To ja już wiem dlaczego nazywają ją Molestia/Trollestia jak w dubbingach miewa taki głos :O

enjoyy

*Brohoof*
Wywiad fajny, jak Grajek wyżej napisał najważniejsze, że napisane bez robienia sobie jaj. Słyszałam go już dawno. Mogli wspomnieć o pegasis (czuję się pominięta :(). "Czuję Discorda" mnie rozwaliło. Pl dubbing ostatecznie dało się znieść, ale przez Drżypłoszkę (o zgrozo!) moje uszy wciąż krwawią.

Flutterlie

A i jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie, ale Bronies byli też w gazecie (jaki wierszyk...).
Link: http://www.emetro.pl/emetro/1,85652,11098458,Kochamy_pony__sa_nas_miliony.html

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Też się tak czuje :(. Mnie rozwaliło: A czy nie jesteście na to za duzi? Tego żaden kucyk nie wie :).