PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Witam, czy mogli byście mi przypomnieć co wydarzyło się z tymi aktorami z poprzednich sezonów:
-Burscy - Pamiętam, że Kuba wyjechał do Australi a Zosia została z Amelką w Leśnej Górze, ale co dalej było nie pamiętam
-Ruud Van Der Graaf - dawno go nie widziałem... też gdzeiś wyjechał, do Bożenki?
-Sambor i Nina.... tutaj kompletnie nie wiem co się z nimi dzieje. Coś mi chodzi po głowie, że Nina pojechała do USA, ale Sambor nie mam pojęcia.
-Zybert - z tego co pamiętam to był ordynatorem oddziału onkologicznego w Leśnej Górze i pomagał mu Adam, zrezygnowali z tego wątku

I mam jeszcze jedno pytanko... Wraca Julka Burska... Burskich oczywiście pamiętam, ale Julka??? Wiedziałem, że mieli Amelke i Tomka

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź :)

DwuTom

Julka była adoptowana corka Burskich,byla w serialu od poczatku :)

Blair

wolałam ją pierwszą Julkę, ta druga mi się nie podoba. Oglądałam wyjątkowo jeden odcinek z tym chłopcem z zespołem aspergera bo moja mama ma taką znajomą która ma dziecko z zespołem aspergera.

DwuTom

Ruud nie wyjechał, w tym sezonie chyba go nie było rzeczywiście, ale ma być w którymś z najbliższych odcinków, jeśli się nie mylę
Sambor - aktor nie przedłużył kontraktu, ale zdaje się, że oficjalnie nie zostało powiedziane, ze Sambor już nie pracuje, podobnie z Niną
Zybert też ma być niedługo