PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43659
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

j.w.

Oglądam od momentu kiedy umarła Ludmiła.

ania007

Tak, byli parą.
Z tego co pamiętam (bo wówczas sporadycznie oglądałam serial) Przemek zostawił Wiki dla Agaty (która wówczas dochodziła do siebie po wypadku).

ocenił(a) serial na 7
vanilla_sky85

Co??? To on był z Wiki, Agatą i Ludmiłą??? To potem zostawił Agatę dla Ludmiły? Jak poznał Ludmiłę?

ania007

Hyhy :D
O ile dobrze pamiętam, to Ludmiła napatoczyła się w trakcie spotkań z Falkowiczem (była ekskluzywną prostytutką). Jeśli się mylę - niech ktoś mnie poprawi i wyjaśni.

ocenił(a) serial na 9
vanilla_sky85

Tak było. Razem z Niną, niesympatyczną ordynatorową, były paniami do towarzystwa.

ania007

Przemek i Wiki przez całe studia byli parą. Rozstali się podczas stażu w Leśnej Górze.
Wtedy Przemek postanowił związać się Agatą, która przechodziła rehabilitację. Agata zresztą od dawna się w Przemku kochała.
Ale akurat, gdy Przemek był wolny i się Agatą wreszcie zainteresował, wtedy Agata odkochała się w Przemku.
Zainteresowała się z wzajemnością Latoszkiem, cierpiącym po zdradzie Leny.
Więc Przemek i Agata tak naprawdę nigdy nie byli parą
.
Ludmiła to koleżanka Niny. Trafiła kiedyś do Leśnej Góry, gdzie wykryli u niej tego guza. Od razu wpadła w Przemkowi w oko.
I się z czasem w sobie zakochali. Nawet Przemek jej się oświadczył, ale niedługo potem zmarła

ocenił(a) serial na 7
Vanessa100

A wszyscy wiedzieli, że Ludmiła była prostytutką? Przemek też? I w ogóle skąd prostytutka wśród koleżanek Niny? :>

A z kim Lena zdradziła Latoszka?

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi!!! :)

ania007

Lena pracowała z jakimś profesorem Edwardsem (grał go Lech Mackiewicz. Robili jakieś badania.
Od początku ją podrywał. Kiedyś bardzo pokłóciła się z Latoszkiem i chcąc się pocieszyć, przespała się raz z profesorem.
Potem tego żałowała.

Nina, by się utrzymać, pracowała jako pilot zagranicznych biznesmenów, często dotrzymując im towarzystwa na imprezach do białego rana. Ludmiła też tak pracowała. I wychodzi na to, ze również z nimi sypiała.
Jednak Przemkowi to zbytnio nie przeszkadzało, miłość go zaślepiła :D

ocenił(a) serial na 7
Vanessa100

Aha, no to już wszystko wiem. Jeszcze raz wielkie dzięki! :)

Vanessa100

Hej! ja też dziękuję za odpowiedzi, bo przyznam szczerze, że miałam dużo przerw w oglądaniu lub oglądałam pobieżnie. Pamiętam tego profesora Edwardsa, ale nie sądziłam, że Lena się z nim przespała ;o w takim razie powinna wybaczyć Witkowi zdradę.

sylwiawidz

A co do Niny to Sambor wie o jej przeszłości chyba? W ogóle jak to się stało, że Nina została lekarzem, skoro zajmowała się czymś zupełnie innym?

Wiki i Przemek wyglądają jak dla mnie jak dwójka przyjaciół, nie pamiętałam, że byli parą.
Agata od początku miała słabość do Latoszka i widać jak to się skończyło ;p ale Agata też była z jakimś innym gościem przedtem? Coś mi się kojarzy, że jakiś wariat ;p

sylwiawidz

Ten wariat to były mąż Agaty :-P

babka_filmweb

no tak ;d pamiętam, że na koniec były jakieś akcje, że ją porwał czy coś xd

sylwiawidz

Nina studiowała medycynę, a w międzyczasie dorabiała jako pilot zagranicznych biznesmenów
(ale nie taki pilot, że sterowała samolotem, tylko przewodnik tych biznesmenów po mieście - miała ich oprowadzać po mieście, dotrzymywać towarzystwa na imprezach, możliwe ze i do łóżka iść). Taka dama do towarzystwa.
Dzięki temu miała z czego żyć, bo z ojcem ma złe relacje.
Więc chyba niezbyt jej pomagał finansowo.

Sambor nic nie wie o jej przeszłości. Nina nikomu o tym nie opowiada.
P.S. Mam nadzieję, że wiesz o tym, że Nina była kiedyś dziewczyną Falkowicza :D

Vanessa100

Dziękuję za odpowiedź :)
Wiem, że Nina była dziewczyną Falkowicza. Ale z tego co pamiętam to był on żonaty wtedy,

ocenił(a) serial na 8
sylwiawidz

ha ha pamiętam jak wyskoczył przez okno bo przetrzymywał Agate i przyszła do niego policja. Moja Mama jak to oglądała to nieźle dowaliła "i bardzo dobrze skur****nowi" :D

just346

tak, pamiętam też :D co się w końcu z nim stało?

ocenił(a) serial na 8
sylwiawidz

w następnym odcinku go odratowali. Potem się jeszcze przypieprzał jeszcze do Agaty i potem jakoś zniknął. Kilka odcinków temu znowu się pojawił. Wtedy co Agata przespała się z Latoszkiem. Bo się mu wyżalała ze nigdy nie pozna normalnego mężczyzny itp.

użytkownik usunięty
ania007

Teraz jest z Olą a ona ukrywa przednim że jest w ciąży :(

Przemek i Wiki rozstali sie w trakcie stażu, w sumie po tym jak wyszło, że Blanka - siostra Wiktorii tak naprawdę jest jej córką. Tzn. Wiki zaszła w ciążę jak miała jakieś 16 lat i po urodzeniu jej mama adoptowała Blankę. Dopiero po dziesięciu latach siostra Wiktorii dowiedziała się, że jej córką. Heh, troche to pokręcone :P

cookie8

a co się stało z tą Blanką? ona gdzieś wyjechała? i co z jej ojcem?

ocenił(a) serial na 9
sylwiawidz

Chyba zaczęła w Hiszpanii nową szkołę. A ojciec, hmm, w sumie niewiele o nim wiadomo ...

sylwiawidz

Blanka wyjechała do szkoły do USA, chyba do NY z tego co pamiętam ;)

sylwiawidz

Córka Wiktorii to Blanka. Przez długi czas wychowywali ją w Hiszpanii rodzice Wiktorii.
A Wiki mieszkała w Polsce.
W końcu Blanka dowiedziała się, że Wiki to nie jej siostra, lecz matka.
Od jakiegoś czasu Blanka przebywa za granicą w szkole z internatem (nie wiem konkretnie w jakim kraju, chyba też w Hiszpanii)
Blanka jest owocem przelotnej nocy Wiktorii ze swoim korepetytorem od chemii.
Kilka lat temu Blanka potrzebowała przeszczepu wątroby. Wtedy Wiki odszukała jej ojca i powiedziała mu, że ma córkę i że jest chora.
On oddał jej część swojej wątroby.

Vanessa100

tak byli parą :d i fajnie jakby znów ich połączyli *.*
Wiktoria powinna być z Adamem lub Przemkiem <3