PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771714}
6,3 5,5 tys. ocen
6,3 10 1 5475
Na noże
powrót do forum serialu Na noże

Po obejrzeniu dwóch odcinków nie zachęca do dalszego oglądania (nie wspominając o porze).
Nie wiem dlaczego, ale wszystkie polskie seriale są kręcone na jedno kopyto i jedynie czasem scenografia się zmienia lub jakaś nowa twarz pojawi.

Wiadomo, zaczęłam oglądać po seansie Pitbull: Nowe Porządki z oczywistych względów ;) Początek serialu, trzeba się wdrożyć itd. ale tutaj się nie da. I tak za bardzo nie jestem fanką kulinarnych programów, a tutaj cały serial około kulinarny (synek walczy z tatusiem, zbuntowana nastolatka, rywalizacja ex i ich knajp itd.) - wszystko cacy, fajne wnętrza ale to już było.
Gdyby tak tę samą energię i luz było widać w serialu co w spocie przygotowanym dla stacji to już byłaby połowa sukcesu. A tutaj są nudy, znowu schabowy i ziemniakami... no ile można...

Czekam aż ktoś kiedyś zrobi ciekawy, krótki, treściwy serial. 10 odcinków max i do widzenia za rok. Tutaj mamy pretendenta do never ending story i tylko szkoda aktorów, że ich twarze się oklepią i będą się promować na okładkach Vivy...

diana6echo

Mam nadzieję, że "neverending story" z tego nie będzie -chyba za słaba oglądalność i mam wrażenie, że do tego spadająca z odcinka na odcinek... Nudy, nudy, nudy... Kompletnie mnie nie wciągnęło. Duża w tym zasługa (oprócz scenariusza na pierwszym miejscu oczywiście) gry głównych bohaterów - zero chemii z widzem. A szkoda. No i żal, że w pysk dostała aura, która utworzyłą się wokół Stramowskiego po Pitbullu :( - tu kolo wypada mega blado.

luiza_w

Mam już po zęby trzonowe takich polskich seriali o niczym i o wszystkim.
Co do Stramowskiego to już pisałam, że o ile look ma zajebisty o tyle gdy otworzy paszczę... piski masakra. On by lepiej grał jakby się nie odzywał :> Niech stoi z tym swoim irokezem i się patrzy spode łba, to wystarczy ;]

diana6echo

W punkt! :D