PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606809}

Nadzdolni

A.N.T. Farm
2011 - 2014
5,5 2,6 tys. ocen
5,5 10 1 2593
Nadzdolni
powrót do forum serialu Nadzdolni

czy ona naprawdę jest tak zdolna jak się ją kreuje?ok dobra śpiewa i nawet to dynamite mi się podoba(nie wiem ile w tym remix a ile jej głosu ale ok)ale zauważcie że gdy ona gra na gitarze to tylko na 3 podstawowych chwytach w kółko a-moll C-dur i d-moll na pianinie trzyma palce 1 co 2 klawisze i przesuwa je 3 razy w lewo a następnie 3 w prawo a o skrzypcach to już nie wspomnę!miałam 4 lata jak zaczęłam uczyć się gry na takim instrumencie i wiem jak ostrożnie trzeba się z nimi obchodzić żeby wydobył się prawidłowy czysty dźwięk a China ? gra na nich jak na bębnach bez wyczucia palce trzyma na 2 górnych strunach gra jakimś zygzakiem po skosie i tak wydobywa się 1 wielki fałsz ! ja rozumiem chcieli zaszpanować 13 latką która jest taka zdolna ale po co kłamać?!przecież mało jest muzyków?wiadomo że ludzie się połapią ;/ .
A wy co o niej sądzicie?jeszcze 1 sprawa ten jej makijaż na 13 latkę moim zdaniem porażka -__- . . .

ocenił(a) serial na 1
mercy1997

Cały Disney to jedna wielka ściema, a serial "Nadzdolni" to zwyczajny chłam jakiego pełno na tej stacji. Już nawet nie wspominam o profanacji muzyki rockowej przez takie gwiazdeczki jak Hannah Montana czy Jonas Brothers. Lata świetności Disneya już dawno się skończyły, spójrzmy prawdzie w oczy.

ocenił(a) serial na 1
seth3241

tak niestety . chociaż ja muszę przyznać że hannah aż tak mnie nie wkurzała , może owszem przesada była z tym że ona gra rock bo to był pop ale oglądałam jej koncerty na żywo i chcąc nie chcąc trzeba przyznać że ma głos . a china ? moim zdaniem to jest wyjątkowo nieudana kopia miley -_-

mercy1997

kopia miley ? Tak jasne. Jak już ją oceniasz to nie pisz chłamu.

ocenił(a) serial na 1
AntFarm

udowodnić ci to ? 11-letnia dziewczynka o fantastycznym głosie i zdolnościach muzycznych bez matki mająca wyluzowanego tatę i przygłupiego brata /przeprowadza się do la(miley) / / zaczyna chodzić do szkoły dla utalentowanych dzieci(china)/ i tak zaczynają się wielkie kariery . w ant farm jeszcze tego nie widać ale będąc w us oglądałam odcinki do przodu (china wygra casting i pojawi się w telewizji) . w szkole spotykają jedną najukochańszą przyjaciółkę miley-lilly , china-olivka . obydwie mają przygłupiego kolegę miley-oliver , china-fletcher . i trzymają się w trójkę . na ogólnej fabule serialu tu się kończy ale teraz kolejne wątki , bardzo podobny humor bo zauważyłam że producentem zarówna hannah montana jak i ant farm jest jedna osoba . zarówno miley jak i china były kreowane na wzór dla dzieci , nie były doskonałe ,robiły złe rzeczy potem dostawały nauczkę i więcej tak nie postępowały czyli zakładam że misja obu serialów jest taka sama . i w końcu pamiętam jak miley jako 13-latka nosiła ostry makijaż pozowała i nagrywała teledyski teraz w absolutnie ten sam sposób budowana jest kariera china . pierwsze utwory the best of both worlds-miley i dynamite-china są oparte na tej samej liryce i rytmie w niektórych momentach nawet nacisk na skalę głosową jest ten sam a rytmika utworu spotyka się w jednym punkcie najczęściej altowym z vibratto .
podawać ci jeszcze więcej porównań ? bo jestem pewna że gdybym obejrzała jeszcze z 3,4 odcinki doszukałabym się ich mnóstwo , a i jeśli wolno spytać to ile masz lat , kochana ?

ocenił(a) serial na 5
mercy1997

Ten serial jest beznadziejny.
P.S. Ona ma 11 lat. :)

ocenił(a) serial na 1
Merkura

nie serio , ona jest rok młodsza ode mnie
http://pl.wikipedia.org/wiki/China_Anne_McClain

ocenił(a) serial na 5
mercy1997

W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd. ;) Ale powiem szczerze, że widząc ją w telewizji nie powiedziałabym, że może mieć więcej niż 11 lat.

ocenił(a) serial na 1
Merkura

haha no tak . jest niziutka a dziewczynka grająca olivkę ma tyle lat co ja (ta taka blond) . powiedziałabym że mają mniej zwłaszcza olivka ale china naprawdę postarzają co wygląda paskudnie . no powiedzcie która 13-latka ma cień na powiekach w dodatku różowy,niebieski czy inny widoczny kolor oczy podkreślone kredką i eyeliner błyszczyk a czasem nawet szminka i róż na policzkach . tak teraz jest piękna i młoda ale po 20 jej cera będzie nadawała się już tylko na lifting ., i nie nie jestem zazdrosna , znam ten przypadek z życia mojej kuzynki a ona i tak mniej się malowała .

mercy1997

No właśnie, ja myślałam, że ta Sierra (aktorka grająca Olivkę) ma z 12 lat, a nie 14. W dodatku w serialu grają jedenastolatki, ale paznokcie wymalowane, pełen make-up.

mercy1997

Ja to bym powiedziała, że dobrze umie grać, a ty jej tak nie krytykuj bo sama tak nie umiesz.

ocenił(a) serial na 1
AntFarm

china jest osobą publiczną która dobrowolnie wystawia się na krytyki i pochwały . jest wolność słowa więc mam prawo powiedzieć co o niej myślę . hah zabawne xD znamy się ? bo ja cię jakoś nie kojarzę a no wiesz chyba powinnyśmy skoro wiesz jak ja gram a serio to nawet niektóre z moich przyjaciółek nie wiedzą więc na pewno musimy być sobie bardzo bliskie skoro tyle o mnie wiesz ; D

użytkownik usunięty
mercy1997

nie wysilaj się, dobrze radzę, na takich ludzi nie ma co tracić cierpliwości. "bo sama tak nie umiesz"? haha, ręce opadają. poziom jak na przedszkolaka moim zdaniem. ;)
jak dla mnie ten serial to żenada, też kilka razy zauważyłam to o czy wspomniałaś na początku. sama gram na gitarze już dość długo i zwyczajnie nie cierpię tej całej ściemy w Disneyu. nie wiem, co oni zrobili z tymi serialami. gdybym miała wymienić naprawdę dobra seriale tej wytwórni spokojnie udałoby mi się wyliczyć je na palcach jednej ręki. Walt Disney się w grobie przewraca...

ocenił(a) serial na 1

wiem wiem ale bez przesady żeby jakaś dziewczyn(k)a oceniała moją grę aktorską prawdopodobnie nigdy mnie nie widząc bo mieszkamy od siebie daleko . i popieram również twoją wypowiedź :):)

AntFarm

Ale to ona wybrała karierę aktorki więc musi mieć talent. Nie ma co porównywać to ona jest aktorką i musi być dobra żeby się wybić. Jeśli nie ma talentu to po co się bierze za aktorstowo?

mercy1997

Moim zdaniem fatalnie śpiewa. Potrafię tak samo zaśpiewać gdy zatkam nos i zacznę się drzeć pod prysznicem. Postać, którą gra jest strasznie samolubna.