Nadzdolni

A.N.T. Farm
2011 - 2014
5,5 2,6 tys. ocen
5,5 10 1 2600
Nadzdolni
powrót do forum serialu Nadzdolni

China w serialu

użytkownik usunięty

Zanim rozwinę temat, to chciałem tylko zwrócić uwagę poprzednim autorom, że CHINA
NIE JEST WYCHOWYWANA PRZEZ OJCA, ALE PRZEZ OBOJGA RODZICÓW!!!
Wprawdzie jej mama pojawia się rzadko w odcinkach, ale w kilku jest.

Jeśli chodzi o postać Chiny i porównanie jej do Miley to zgadzam się z tym, że Nadzdolni
to kopia Hanny Montany:
1. Głowna bohaterka ma tak samo na imię jak aktorka ją grają.
2. Obie potrafią dobrze śpiewać.
3. Mają głupiego brata starszego o kilka lat (chyba o 2) i traktują go jak wroga, z tą
różnicą, że China traktuję swojego ojca i brata jak idiotów, a Miley pomimo sprzeczek z
bratem i ojcem i tak ich bardzo kocha.
4. Ma dwójkę przyjaciół: Olivia jest jak Lilly, a Fletcher jak Oliver. Nawet mają bardzo
podobne fryzury. ;)
5. Na początku Oliver kochał Miley (a właściwie Hannę), a Fletcher Chinę (nie wiem co
on w niej widzi)
6. W Hannie Montanie Lilly i Oliver są parą, więc myślę, że Olivia będzie z Fletcherem.

A teraz różnice:

1. Miley bardzo lubi swoich przyjaciół i traktuje ich z szacunkiem, natomiast China chce
się przypodobać licealistom, a Olivię i Fletchera ma gdzieś, jednak gdy licealiści ją
ignorują ta wraca do Olivii i Fletchera, bo nie chce być szkolnym odludkiem.
2. Miley w chwili rozpoczęcia serialu miała 14, a China 11 lat. Poza tym Miley nosiła lekki
makijaż choć miała 14 lat, a China ma zaledwie 11, a maluję się jak jakaś dojrzała
kobieta.
3. Miley była bardziej sympatyczna niż China, przynajmniej wg mnie.
4. Żarty i dowcipy Miley były kapitalne i znakomite, a Chiny żałosne i żenujące!
5. Miley śpiewa lepiej niż China.

Jest jeszcze kilka różnic, ale myślę, że te najważniejsze, które napisałem - wystarczą.