PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606809}

Nadzdolni

A.N.T. Farm
2011 - 2014
5,5 2,6 tys. ocen
5,5 10 1 2593
Nadzdolni
powrót do forum serialu Nadzdolni

Restaurator.

użytkownik usunięty

To chyba jeden z najgorszych odcinków tego serialu. Oliwka znajduje sobie chłopaka, nastoletniego kucharza, który wydziera się jak debil, bo ktoś posolił jego surówkę. Do tego chłopak wędzi łososia w futerale od skrzypiec. Najbardziej absurdalne jest zakończenie: chłopak zrywa z Oliwką, bo u-waża, że jest ona zbyt agresywna, a sam jest spokojną osobą. Nie wiem co to miało znaczyć, może to miało być zabawne, ale dla mnie to było żenu-jące. Poza tym cały odcinek jest przepełniony żałosnymi żarcikami o dozwolonej ilości szczurzych odchodów w restauracyjnej kuchni. Nie wiem, czy scenarzyści tego serialu myślą, że to jest zabawne, ale ja wiem jedno - oglądałem ten odcinek tylko raz i zapewne więcej już go nie obejrzę. Ogólnie serial z odcinka na odcinek jest coraz gorszy. Mam nadzieję, że ten trzeci sezon będzie lepszy, bo jak na razie serial schodzi na psy. Pozdrawiam. :)

ale odcinek powrót do korzeni jest świetny !

użytkownik usunięty
lolmiki

Racja, ,,Powrót do korzeni" jest jednym z najlepszych odcinków tego serialu, ale ,,Restaurator", ,,Życiowa szansa" czy ,,Kryzys osobowości" to porażka.

niestety muszę się zgodzić

użytkownik usunięty
lolmiki

Dzięki. ;]

Rzeczywiście, odcinki które emitują teraz, są kompletnie do kitu i bezsensu.