PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606809}

Nadzdolni

A.N.T. Farm
2011 - 2014
5,5 2,6 tys. ocen
5,5 10 1 2593
Nadzdolni
powrót do forum serialu Nadzdolni

Jak China, 14-latka (bo tyle miała w czasie kręcenia pierwszej serii) może grać
jedenastolatkę? U dorosłych to nie widać różnicy trzech lat, ale u dzieci jest to strasznie
widoczne. Do tego Olivia i Fletcher, którzy mają w tym momencie po 16 lat, grają 11/12-latki.
Przecież to jest bardzo widoczne!

ocenił(a) serial na 1

pogódź się z tym

użytkownik usunięty
Grozer

Dobrze.

użytkownik usunięty

w sumie to jest zwyczajne, że starsze dzieci, grają w filmach młodsze. China, gdy kręcili ten serial miała 13 lat, teraz ma 14, to się zdarza. Zaś Jake i Sierra (teraz mają 15, 16 będą mieć za niedługo choć wtedy mieli 14), powiem szczerze, że w żaden sposób nie dałabym im 15 lat. 11 oczywiście, że nie, ale wyglądają na 12-13-14 latki. Zresztą w serialach, czy filmach zawsze tak jest. Rozumiem, że niektóre seriale np. Jessie, bo ile mi się wydaje opiekunka ma 18 lat i tyle miała też Debby Ryan, kiedy grała te postać, czy też mówimy tu Luke'u, który gra dwunastolatka i wtedy gdy dany odcinek był kręcony też miał dwanaście lat. W Hannah Montana też Miley, Lily i Oliver mieli odpowiednie lata do siebie dobrane, ale takie coś się rzadko zdarza. Znam dużo filmów, w którym gra się młodszego lub starszego od siebie samego. Ja się do tego przyzwyczaiłam.

użytkownik usunięty

No tak, ale w filmie jak 40-latek gra 35- lub 45-latka to tego nie widać. A u nastolatków wiek 11-16 lat to wiek największych zmian. Nie tylko w wyglądzie. To jest taki wiek dojrzewania, że tu różnice nawet 2/3 lat się zauważa. ;]