PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301010}

Nana

2006 - 2007
8,2 7,4 tys. ocen
8,2 10 1 7359
Nana
powrót do forum serialu Nana

Napiszcie bo nie wiem czego można się spodziewać po takiej fabule.Wydaje się wiochą.

ohlm

Zależy co lubisz w anime. Na pewno nie jest dla każdego.

ocenił(a) serial na 8
ohlm

Na pewno to nie jest wiocha. Jeżeli jesteś chłopem to może cię odrzucić rodzaj prowadzenia fabuły który jest nacechowany na pokazanie emocji bohaterów, a nie na szybką akcję. Ale muzyka, fabuła, postaci są świetne. Jeden z najlepszych dramatów jakie oglądałem jeżeli chodzi o anime.

karolhamann

Dzięki za twoją odpowiedz,właśnie o to mi chodziło.

ocenił(a) serial na 10
ohlm

Zadna wiocha. To bardzo dojrzala produkcja dla doroslych ludzi. Opowiesc o dwoch roznych swiatach i ich zetknieciu se soba. Jeden swiat wielkiego miasta i zycia w showbiznesie akurat muzycznym drugi o miasteczku na peryferiach. Jedna bohaterka ktora zna zycie i zasady w duzym miescie, druga latwowierna, ktora po kolejnych wydarzeniach staje sie silna kobieta ;) Polecam! Brakuje mi takich anime niestety :(

ocenił(a) serial na 8
Wiatr1000

Czy Hachiko staje się silną to bym polemizował.

ocenił(a) serial na 10
karolhamann

Moze i nie tak silna ale widac zmiany. Jej spostrzegania swiata itd. Choc wciaz jest naiwna dziewczynka to stara sie pokonywac trudnosci w swoim zyciu. Ale zadne bajki jak japonskie nie pokazuja budowy psychologicznego bochatera i zmian jakie w nich zachodza ;) Za to lubie japonskie bajki nad Hamerykanskimi ;)

ocenił(a) serial na 10
karolhamann

jeśli obejrzysz całe anime i przeczytasz mangę, a potem obejrzysz jeszcze raz początkowe odcinki, to zauważysz ogromną różnicę :) Podobnie w przypadku Nobu - bardzo duży postęp.

ocenił(a) serial na 3
ohlm

dziecinada dla

Muhomorniczy

Czyli dokładnie tak samo jak całe te idiotyczne anime. Bajka stworzona dla dzieci, a niedorozwoje się tym jarają T,T
Poza Miyazakim bo to nawet nie ma wiele wspólnego, oprócz animacji 2d i pochodzenia ;)

Muhomorniczy

ciekawe, nie wiedzialem ze w bajkach dla podstawowki pojawia sie temat romansu i seksu, no ale co ja tam wiem...