W anime smutne jest to, że sie kończą. A w Naruto smutne jest to, że nie chce się skończyć. Seria nie powinna być tak długa. Jak długo zamierzają to jeszcze ciągnąć? Wciąż tylko fundują nam różnego rodzaju zapychacze itp. a nie na tym polega czar, któremu ulegliśmy w pierwszych odcinkach.. :(
Te fillery są okropne. Ściągam odcinki ale coś nie mogę się zmusić do oglądania. Niech już wrócą do mangi bo mam dość. Poza tym wciąż to samo.
Ale muszą być póki co, ponieważ akcja w Anime zbliżyło się niebezpiecznie do akcji Mangi. Dlatego aby dać rysownikom czas na normalne rysowanie, robią takie przerywniki.
A tak wogóle to nie wiecie czy Naruto będzie z Hinatą czy nie ?? :P:P:P
hehe naruto powraca 03.2007r
PO treningu w górach powraca do wioski :d do grupy sakury i naruto przydzielają Sina ( abo jakos tak sie on zwał )naruto ma nowy strój opanował kilka nowych technik nowego rasengana oraz rendana ;] podszkolił swoje Taj i jest mowa o jakiejś technice której niema urzywac do teraz nie wiedaomo co to :D wie zwrotów akcji :d a tak naruto bedzie z hinata na samiutki koniec tak głoszą plotki nooo ;P
A ja słyszałam ze od odcinku 205 maja wrocic do z powrotem do akcji z mangi.
Tzn ze w 205 Naruto wyrusza z Jiraiya trenowac w góry.
3 lata potem powraca do Konohy i jest wyzszy od Sakury ..etc etc.
Tylko ogladajac odcinek 202 ,czy to rzeczywiscie prawda ... =="
Co do tego że w 205 ep mogą wrócić do akcji z mangi to może jest prawda.
moge sie mylić ale jest na to nawet mały dowód.
Jeżeli macie najnowszy odcinek naruto ( 203-204) to zobaczcie ostatnie sekundy endingu i zwróćcie uwage na zmieniający sie strój Naruto a także na jego sylwetke.
Wiem że to mało ale zawsze coś takiego daje nadzieje co nie??