PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Naruto+ Sasuke ???

ocenił(a) serial na 10

Czytałem mangę i ogldałem anime (nie wszystko przeczytałem i obejrzałem), ale słyszałem plotki, iż Naruto i Sasuke są homoseksualni...??? Czy to prawda :> Czy w późniejszych tomach, odcinkach zmieni się to w yaoi??? Ale co z miłości Naruto do Sakury...??? Jeśli ktos się orientuje to proszę mi tu napisać ^^ PICE&LOVE... niech moc Tinky-Winkiego będzie z wami

ocenił(a) serial na 10
Michael_28

be ze du ra Naruto i Sasuke nie są Homo! a ta dziewczyna co ma takie dziwne włosy kocha Naruto a Sakura kocha Sasuke

myśle że zrozumiałeś...

ocenił(a) serial na 10
Michael_28

Ta z "dziwnymi" włosami to Hinata... No nie wiem czy mam słuchać osoby, która nie wie jak nazywa się jedna z wyżniejszych postaci w tym arcydziele... Może jakieś inne propozycje

ocenił(a) serial na 10
Michael_28

Na 100% Sasuke i Naruto nie są homo możesz mi wierzyć. Pewnie w necie widziałeś wiele Fanartów na temat Naruto i opini na ich temat. Jak donosi mój kumpel, który czyta mange w Naruto buzują jeszcze bardziej hormony, ale w strone hetero

ocenił(a) serial na 10
miloszp2

No właśnie też mi sie tak wydawało... Fanarty oglądałem... To spoko... Właśnie przeczytałem fajny rozdzaił Naruto... Ale nic nie opowiem,bo nie chce zdradzać fabuły... Powiem że ma to coś związek z Sakurą ^^ Pa

Michael_28

A który to był rozdział? ;> Z mangą jestem trochę do tyłu ale anime prawie całą obejrzałam (oczywiście mówie o odcinkach które do tej pory wyszły)

ocenił(a) serial na 10
Oni_Moon

Naruto to pewnie nie przecież podoba mu się Sakura :))
Ale Sasuke to ja pewna nie jestem tak jakoś od dziewczynek stroni itp. w końcu wychowywany u Orochimaru :D