Moim skromnym zdaniem Jetix nie dość, że złe głosy głównym bohaterom dobrał, bo to oczywiste, to jeszcze wszystkie sceny, które mogą uchodzić za brutalne usunął.Rozumiem, że to ma być kanał dla dzieci, ale mogli to lepiej zrobić, a nie żeby w połowie sceny muzykę urywało. Np w odciku 65 jak Gaara zabija 2 shinobi w korytarzu to dobrze widać.
W ogóle to co Jetix zrobiło z tym anime to skandal. Jak tak można. Pierwszy razem jak w ogóle się zetknąłem z Naruto właśnie na tym kanale to już po drugim odcinku miałem dość. Oczywiście neta się wtedy nie posiadało to nie wiedziałem w ogóle czy to polskie czy jak.
Dopiero po roku dorwałem się do neta i normalnej wersji językowej i od razu lepiej było XD Wciągnęło oglądanie i tak już zostało. W oryginalnej wersji bardzo fajnie to wygląda . Nie zawsze polakowi wyjdzie , jeszcze pamięta się czasy Rycerze Zodiaku czy Dragon Ball albo Slayersa z RTL 7 ale to się przyjemnie po polsku oglądało (chociaż w oryginale i tak lepiej wypada ) a teraz wszystko potrafią zepsuć.