PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32731
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

SZTUCZNY...;/

ocenił(a) serial na 10

dubbing...jak można tak spieprzyć całe anime... w dodatku ocenzurować. Przecież to się dupy nie trzyma. I wyszedł z tego taki gniot... żal
Dlaczego polski dubbing jest gorszy od wspaniałego japońskiego czy angielskiego. Czy Polacy zawsze muszą tak wszystko spartoczyć???? ;/

ocenił(a) serial na 10
LadyCzikita

najwyraźniej...
...nie przypominam sobie jakiego kolwiek polskiego dubbingu, który by mnie nie irytował ;/

ocenił(a) serial na 9
Koleja

Ten polski dubbing zrobili chyba dla takich idiotów jak mój kolega, który chodzi do I gimnazjum i wolno czyta...
dobrze że Bleach'a nie zdubbingowali...
Naruto przez ten dubbing zrobił się podobny do Pokkemonów, Beyblade, Yu gi oh itp. itd.
Heh żółte włosy, pomarańczowy dresik i zniewieściały głos....

ocenił(a) serial na 10
Kaguro

Dokładnie... choć Naruto miał mieć zniewieściały głos, przecież jest jeszcze przed mutacją ;D
Najbardziej mnie jednak wnerwia technika podkładania, wkładania w to emocji, nie barwa głosu. Jak oglądam japońską wersję to to na mnie działa. Mogę się jakoś utożsamić z tymi bohaterami, wzruszać, śmiać, czy bawić z nimi. To sprawia, że pragnę należeć do tego świata, zostać ninja ;D Wtedy ta opowieść wydaje mi się autentyczna. Japońska 10/10... Polska... ech