ile jest w sumie odc.?? czy jest podzielony na serie?? jesli tak jak sie zwią?? lepszy niz db??
Trzeba było se zajrzeć w ciekawostki to byś wiedział ile jest odcinków...
Odcinków - 220
Jeśli chodzi o tv to tak jest podzielony na serie na razie wyemitowano 52 odcinki, ale możesz obejrzeć wszystkie 220 tutaj: http://naruto.wbijam.pl/
Jest także kontynuacja zwie się Naruto Shippuuden. Tutaj główny bohater jest o 2,5 roku starszy jak i jego przyjaciele :)
Nie wiem czy lepszy od DB, bo nie oglądałem DB :]
A i dodam, że tą stronkę co podałem to odcinki są po japońsku z polskimi napisami.
jeśli nie widziałeś Dragon Ball to szczerze ci polecam, im młodszy jesteś tym lepiej się to anime ogląda.
Podobno szykuje się 3 seria Naruto. Nieznam dokładego tytułu... Po necie chodzą plotki, że będzie od 18 lat..... Taa! kto będzie tego przestrzegał?
Moim zdaniem Naruto, szczególnie Shippuuden dorównuje db.
Hmm nie ma tam raczej żadnych scen erotycznych to nie ma po co być od 18 lat ; p. A brutalność w naruto będzie taka sama jak dotychczas ;p (raczej wątków psychologicznych nie będzie).
Naruto Rokudaime Hokage - na początku też miałam TO na myśli, ale nie chciałam już o tym pisać^^ A poza tym nie miałabym nic przeciwko gdyby dodali trochę erotyzmu xD
PS. Wiem, że nie na temat (za co bardzo przepraszam) - gdzie mogę przeczytać mangę (oczywiście "Naruto") po polsku? Tzn. chodzi mi o stronę internetową. Z anime jestem na bieżąco, ale mangi za cholerę nie mogę znaleźć.