PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

eeeej... wlaczylam dzisiaj troche za pozno telewizor i nie wiem co sie stalo. bo Nash cos mowil, ze wlasnie powiedzial rodzicom, ze ich corka nie zyje. a potem cos mowil o Michelle... CZY ONA UMARŁA :(:(:( Jezeli tak, to w jaki sposob??!! :(:(:(

ahcynk

została zamordowana przez kolesia który nagrywał swoje show na video. Chciał trafić do pierdla i byc sławnym dzięki temu ale mu sie nie udało....

ahcynk

to rzeczywiscie troche za pozno wlaczylas telewizor na sam koniec odcinka:) ale tak to prawda ze micheele nie zyje, nash z reszta wydzialu scigal kolesia, ktory wlamywal sie do mieszkan i terroryzowal mieszkancow, chcial przez to zostac slawnym, bo nagrywal to wszystko na video i dostarczal pewnej dziennikarce, ktora miala to publikowac. ten swir zadzwonil do nasha i powiedzial mu ze skrzywki kogos mu bliskiego, jednak nash nie przypuszczal ze to bedzie michele tylko ta dziennikarka (ja myslalem ze to bedzie corka nasha cassidy, jednak sie mylilem:). w trakcie sledztwa nash zwolnil michele do domu i tam wlasnie zostala zamordowana, niestety nashowi nie udalo sie na czas dojechac na pomoc

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

Jesli oglądałaś dosłownie samą końcówke to warto jeszcze wspomnieć co z się stało po śmierci Michelle. Otóż jak już ekipa dotarła na miejsce i okazało się że ten facet ją udusił Nash kazał wszystkim zostać na dole a sam poszedł za nim na dach. Tam Prowler (bo taką miał ksywę) opowiadał jak to Michaelle błagała o życie i że teraz kiedy już ponagrywał swoje wyczyny, wykiwał policję i zabił dziewczynę ma dość materiałów na by stać się sławnym. Opuścił broń, żeby Nash go zgarnął ale Nash powiedział, że nie pojdzie do więzienia tylko do piekła... i go zastrzelił.
Uważam, że to była istotna scena... poza tym w tym odcinku widzimy jak dobrym aktorem jest DJ. Kiedy resuscytował Michele w jego oczach widać było ogromne cierpienie, widz cierpiał z nim. A potem na dachu swoim spojrzeniem i wymową sceny sprawił, że wcale nie uważałam zabicia tego faceta za coś złego... dobry odcinek.

ahcynk

dzieki wielkie :*

qrde taki dobry był odcinek a ja go przegapiłam :