Czy jeszcze ktoś zginie w tym serialu ??? Już zgineła Michelle i Cassidy :( Czy ktoś jeszcze ??? Jak wiecie to piszcie... :(((
pomuluili sie to ogladalemmmm beczka jego curka zyje beczkaa jupiii to juz kiedys lecialo
Tia special effect w filmie ;) całe szczęście żę Cassidy żyje ale podobno Evan ma zginąć w 100 odcinku... :(((((((
wedlug daty... koles grajacy evana gral tylko do 2000 roku... a serial skonczyl sie w 2001...
wiec albo zginie... albo jakos "zniknie" z serialu...
zginie, zginie. W 100tnym odcinku Evan zostaje zabity przez zabójcę Roya McNeer'a.
Praca w policji nie jest łatwym zadaniem. To właśnie pokazuje "Nash Bridges" - gdy wcale się nie spodziewasz - ktoś może zginąć. Choć Ci smutno nic nie możesz poradzić. Smutna perspektywa...
Niestety to prawda, ze Evan zginie, ale po bohatersku (podkreslam - po bohatersku - bo pod koniec ktorejs serii pewne wydarzenie wprowadza ogladajacych w, powiedzmy, blad). Prawde mowiac po wyeliminowaniu Evana pogniawalam sie na ten serial, Evan zawsze byl moja ulubiona postacia. Jego perypetie i sposob prowadzenia postaci zawsze wydawal mi sie o wiele ciekawszy od tytulowego Nasha.
Pozdrawiam
Dokladnie! Evan zginie w bardzo niemotywujacy do daleszego ogladania sposob, ale przedtem sporo jeszcze przejdzie...
a kim była Michelle ??
ciekawe czy będize Nash Bridges the Movie :)
jest to mój ulubiony serial :)
w TVN poleci 120 odcinków a tutaj piszą http://www.lowtek.com/nash/season6/ [www.lowtek.com/nash/sea ...] że jest w sumie 122.
O 2 za mało ??
Michelle byla jedna z policjantek z grupy Nasha. Udusil ja jakis bandzior w trakcie jednej z akcji.
Nie boj sie, TVN na pewno pokaze wszystkie odcinki :)
Hmm, obawiam się, że nie będzie dalszych odcinków... :(
W jednym z wywiadów Don stwierdził, że jest już rolą Nasha "lekko zmęczony". Miejmy nadzieję, że jednak starczy mu siły, aby nakręcić chociażby kinową wersję serialu.
Ciekawe, czy Jaime Gomez (Evan) tez byl "lekko zmeczony" rola i dlatego go usmiercili?. ;)
oby nie ;(
chciałbym żeby było Nash Bridges the Movie :)
ale tylko kiedy Don Jonshon tam wystąpi bo inaczej będzie raczej klapa :(
np. Colin Frawell zupełnie nie pasuje do Sonego w adaptacji kinowej Miami Vice
Ja uwazam, ze nawet w produkcji filmu, jakiekolwiek zastepowanie aktorow, ktorzy budowali od podstaw caly klimat danego serialu jest profanacja!!! ;). Nie rozumiem, dlaczego nie moga sie zebrac do kupy. Przeciez nie chodza jeszcze o lasce, zeby nie mogli zagrac tych bohaterow ;). Jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie chodzi o pieniadze... Dziwnie sie tez zlozylo, ze chca nagrywac Nash Bridges i Miami Vice, chyba rownolegle...? Dwa wielkie hity wsrod seriali, wiec jak ma sie Don J. rozdwoic ;). Widocznie bardziej pasowal do Nash Bridges - wiek pewnie tez brali pod uwage. Ja nie widzialbym przeciwskazan, zeby obie stare ekipy(z dwoch seriali) zagraly jeszcze raz, tylko trzeba odpowiednio zaplacic i zaplanowac ;).
Cassidy nie zginęła. Ktoś chyba nie obejrzał odcinka do końca. Evan w noc przed ślubem z Cassidy zdradza ją - no prawie. Ona go nakrywa a ten kiedy wybiega za nią, żeby porozmawiać postrzeliwuje się w ... jajko (któreś mu amputowali)
I co bylo dalej ??? Niestety nie bylem w stanie obejrzec nastepnego odcinka (takie godziny :|)..... Jesli chcesz to mozemy pogadac na gg: 3346778 :D
Doktor podszedł do Nasha i powiedział że zaszła pomyłka i zginęła koleżanka Cassidy.
Caitlin, w ok. 100 odcinku wyjedzie do Washington, D.C. i chyba wróci do CIA lub dostanie inną pracę. Caitlin i Nash rozstaną się.
Jestem tu nowy , Tomasz , ale mówcie mi Thomas :D
Ten serial to mój ulubiony serial. :) SUPER ! :)
Pogadajmy na temat tego filmu, kiedy będzie ta adaptacja Nash'a Bridges'a w kinie ?!
Pozdrawiam wszystkich , a przedewszystkim Nash'a Bridges'a ;D
Pogadajmy na temat tego filmu, kiedy będzie ta adaptacja Nash'a Bridges'a w kinie ?!