PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94291}

Nash Bridges

1996 - 2001
6,9 14 tys. ocen
6,9 10 1 13926
6,9 7 krytyków
Nash Bridges
powrót do forum serialu Nash Bridges

Straszny ten serial. Taka bajka, zupełne nieporozumienie a do tego dziesięcioletni "twór". Pewnie nasi od Amerykanów odkupili go za grosze, a nawet, czego nie wykluczam - dostali za darmo!!! Wstyd!!!

Zagubiona

posluchaj najpierw naucz sie liczyc bo widze ze naprawde zagubiona dziewczynka jestes skoro twierdzisz ze od 1999 roku do 2006 jest 10 lat!! poza tym trzeba bylo ogladac wczesniejsze odcinki zeby zrozumiec o co chodzilo z angel'em takze uwazaj co mowisz

Elevander

słuchaj gnojku, sam uważaj! chyba ty nie umiesz liczyć jak nie wiesz ile jest od 1996 do 2006 roku!!! taki z ciebie znawca jak z koziej dupy trąba! analfabeta i tuman ale czegóż można wymagać od czegoś co jest "elevanderem"!!! hahaha

ocenił(a) serial na 9
Zagubiona

Prowokacje tak niskich lotów są conajmniej żenujące...

ocenił(a) serial na 9
Zagubiona

Ps. Hahahahaha.... Zobaczcie jej profil... Bueeehehehehe.... Ile Ty masz lat dziewczynko? 14???

tgfan

Ten serial był kręcony od 1996 do 2001 sprawdzcie sobie.

ocenił(a) serial na 10
Zagubiona

ja oczywiście szanuję czyjeś odrębne zdanie pod warunkiem, że wyrażane jest z szacunkiem. U Ciebie tego brak w zwiążku z czym nie mam zamiaru ani komentować mojego zdania na Twój temat ani ogólnie Twojego sposobu bycia... ekhemmm no comment :|

ocenił(a) serial na 10
Zagubiona

Zgadzam sie z zulu , a wogole jak ci sie nie podoba ten serial to nie pisz na jego forum i nie obrazaj fanow. A ja nie lubie Zagubionych kolezanko , bo sie zrobili juz nudni ;]

ocenił(a) serial na 10
Zagubiona

Tak jak Evan Cortez powiedział, wpisuj się na innym forum i przestań obrażać innych FANÓW!! Trzebabyło oglądać serial od początku, to byś zrozumiała, o co chodzi!! ZAGUBIONA!!