Bardzo dobry ,mimo że niemiecki film wojenny. Nie dopatrzyłem sie w tym filmie żadnej propagandy, o jakiej kilka osób pisało. Obiektywnie zostało pokazane jak Niemcy rozpoczeli wojne i jak ja skończyli. Jaką role pełnili i kim byli podczas drugiej wojny światowej.
Polecam.
okey... rozumiem. psychiczny. Doceniam jednak twoje wsparcie dla łgarzy w rodzaju tiltomasza. Twoje komentarze fantastycznie pasują do ich łgarstw i obelg. Rzekłbym, wręcz się uzupełniacie, w końcu prezentujecie ten sam poziom percepcji rzeczywistości.
Jeszcze raz ci dziękuję i życzę jak najowocniejszej działalności przy wspieraniu rożnych tiltomaszów..
Typowa odpowiedź patologicznego łgarza i propagandzisty schwytanego na kłamstwie. Żadnych argumentów na dyskusję tylko ślinotok obelg. Z Frauda mogę powiedzieć, że koncept z molestowaniem seksualnym przez ojca dużo świadczy o tobie. Może to właśnie powód dla którego twoja psychika wypiera prawdę i tworzy iluzję innej rzeczywistości (dobrych i rycerskich nazistów w tym wypadku).
Nie ukrywam jednak że mam problemy psychiczne z takimi łgarzami jak ty. Zaczynacie mnie łgarze męczyć z tą swoją tęczową poprawnością polityczną i lizaniem neonazistowskich kłamców w rodzaju reżysera tego badziewia, bo taka jest teraz moda.
Oczywiście nie zdziwiło mnie że nawet słowa nie napisałeś na temat moich uwag do twojego zachwalania niemieckiego kłamstwa. Na tym forum takich jak ty łgarzy jest na pęczki i walicie dokładnie takie same teksty. No może z wyjątkiem pi0trus007, ten widać że nie jest kłamcą po prostu gość jest psychiczny, ale pasujecie do siebie.
Nieważne, każdy średnio rozgarnięty Polak łatwo może sprawdzić oglądając to zachwalane przez ciebie neonazistowskie gówno, że jesteś krętaczem. Żadna z twoich wypowiedzi nie jest niczym nie uargumentowana co pokazuje nie tylko twój poziom prawdomówności, ale i inteligencji.
Normalnie się w takie rzeczy nie bawię, ale promowania neonazistowskich gówien nie daruję. Jeśli antynazizm to choroba, a załgany nazizm to lekarstwo to wolę być chory i kopać w dupę takich jak ty lekarzy Mengele.
Jak tam współpraca z analfabetą pi0trusiem?
Film oparty jest na łgarstwie, a propagandą nazistowską jedzie z niego na kilometr.
Chyba siedzisz na bezrobociu bo Twoje wpisy są dość wcześnie. I wyładowujesz swoje frustracje na różnych forum. To typowe dla chorych ludzi.
Tak łgarzu, to typowe. Jak również to, że miernota przyłapana na łgarstwie nie próbuje nawet polemizować ze swoimi adwersarzami tylko obrzuca ich kupą niczym rozzłoszczony szympans zamknięty w klatce.
No teraz już wszystko jasne. Żeby dyskutować druga strona musi byc na poziomie,Ty niestety jesteś chorym człowiekiem,ja nie dyskutuje z bezrobotnymi psycholami.
kłamliwy naziol z niskim ilorazem inteligencji nie może mnie obrazić. Masz jeszcze jakieś ulubione aryjskie gówna do polecenia?
O tak. My Niemcy smiejemy sie z Was polaczki. NIby przegralismy wojne,byliśmy okrutni dla was,a teraz kąpiemy sie w dobrobycie a wy siedzicie na bezrobociu,a wasze matki podcierają dupy straym nazistom ,którzy robili z wami co chcieli.
Titomasz - mój dziadek kiedy walczył na wojnie to opowiadał jak pewnej Niemce wraz z kolegami z oddziału tak dogodził, że nasienie wylewało się z uszu. Frage deine Oma uber deinem Opa. URAAAAAAAAA
Podsumowując tę ciekawą dyskusję. Zapiałeś pochwałę o nazistowskich bajdach wskazując że wg ciebie wojna zaczęła się w 1941. Po tym jak wskazałem, że kłamiesz wskazując gdzie się mylisz nazwałeś mnie chorą psychicznie bezrobotną ofiarą ojca pedofila. Żadne dzwoneczki w główce nie dzwonią? Pozwól więc że odpowiem spokojnie i rzeczowo. Miałeś pecha i z chorobą psychiczną i bezrobociem. Zazwyczaj biorę za to kasę ale dla ciebie zrobię psychoanalizę za darmo.
Z twojej pierwszej widać dwie rzeczy:
- niski poziom wykształcenia (wojna zaczęła się w 39, to wie każdy, kto skończył gimnazjum).
- niezdrowe zainteresowanie mordercami w niemieckich mundurkach (stąd też późniejsza agresja za krytykowanie przeze mnie ich "legendy".
Następnie zamiast bronić swojego zdania i nazistowskiego serialu, oskarżyłeś mnie o chorobę psychiczną i mojego ojca o pedofilię. Z jednej strony potwierdza to twój niski intelekt, jak również prymitywizm. Przeanalizujmy teraz twoją wypowiedź wiedząc już coś niecoś o twoim charakterze. Dlaczego zarzuciłeś mi chorobę psychiczną? Normalne wyjaśnienie mojej postawy to: nacjonalista, patriota, przygłup, kibol, lewak, historyk itd. Według ciebie jednak osoba niezgadzająca się z tobą oznacza chorobę psychiczną co zwalnia cię z jakiejkolwiek odpowiedzi merytorycznej. Jeszcze ciekawsze są powody mojej rzekomej choroby psychicznej: ofiara pedofila. Przyczyny choroby psychicznej mogą być różne: genetyczne, powypadkowe, farmakologiczne, zaburzenia hormonalne czy traumy. Wśród traum oczywiście może być i taka jak wywołana gwałtem pedofilskim. Fakt że osoba o niskim intelekcie i prymitywna od razu pomyślała o takim powodzie choroby psychicznej wskazuje że znasz to z autopsji. Z takimi rzeczami ludzie raczej się nie obnoszą więc pisałeś z własnego doświadczenia. Ty lub ktoś z twojego rodzeństwa (a może jedno i drugie był ofiarą pedofila). Bardziej obstawiałbym twojego brata, stąd mogłeś zaobserwować u niego zaburzenia psychiczne czego raczej nie stwierdziłbyś u siebie. Z drugiej strony ofiara pedofila jest wg ciebie osobą podłą i godną pogardy (stąd takim model wizualizacji oponenta), to z kolei bardziej by wskazywało na ciebie jako ofiarę pedofila (nienawiść do siebie za bycie ofiarą i niemożność przeciwstawienia się oprawcy). A wskazana przez ciebie choroba psychiczna to homoseksualizm jaki często pojawia się u ofiar pedofilów a u osób prymitywnych z krajów konserwatywnych jest on właśnie postrzegany jako choroba. To by też tłumaczyło fascynację niemieckimi mundurkami.
Kolejna rzecz: bezrobocie. Fakt że piszę niektóre posty rano może oznaczać kilak rzeczy: jestem licealistą lub studentem i zajęcia mam po południu. W przypadku studenta we wrześniu nie mam jeszcze zajęć. Może jestem na urlopie, lub pracuję w domu. Może też siedzę za biurkiem w pracy i nic akurat się nie dzieje. Albo też po prostu czekam na kolejnego pacjenta. Tobie jednak od razu przyszło do głowy bezrobocie. Jeszcze raz biorąc pod uwagę twój niski intelekt oznacza to że pisałeś z własnego doświadczenia. To nawet pasuje, bo osoba bezrobotna po zawodówce nie ma wolnych poranków i nigdy nie miała, więc nie wie że inni mogą je mieć lub mieć labę w pracy.
Również fakt, że piszesz posty z małej mieściny w Norwegii wszystko potwierdza. Jako osoba niewykształcona nie znasz podstawowych języków obcych: angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Stąd jako bezrobotny w Polsce emigrowałeś za chlebem nie do Niemiec, Francji, Anglii, USA czy Rosji tylko do Norwegii, gdzie żaden z tych języków nie jest potrzebny. Pracujesz w Norwegii fizycznie. Pracownik umysłowy czy nawet w branży usługowej pracowałby w Norwegii w dużym mieście. Mała mieścina oznacza zbieranie grzybów lub wyrąb lasów, wyjątkowo wydobycie ropy. To nawet dla ciebie lepiej, bo w Polsce oprócz bezrobocia miałeś problem z brakiem akceptacji jako homoseksualista. A Norwegii z kolei twoja orientacja seksualna nie robi na nikim wrażenia. Są jednak pozostałe twoje problemy. Moja rada. zgłoś się do ambasady polskiej w Oslo niech pomogą ci w uzyskaniu dostępu do pomocy społecznej jako ofierze pedofila. Norweskie ośrodki są ponoć jednymi z najlepszych w Europie i z pewnością będą w stanie ci pomóc.
O jakie prostowanie ręki Ci chodzi ? O to może: ? Zieg Heil, Heil Hitler czy Heil było wykonywane jedynie w siedzibach partyjnych i biurach, na ważnych bankietach i wśród członków NSDAP, Wehrmacht używał zwykłego salutu do czoła, a jedynie jeszcze dochodziło to na wysokich stopniach oficerskich no i można mieć zarzuty co do Waffen-SS i SS.