Obejrzyjcie ludzie najpierw ten film! To co piszą na polskich stronach to nieprawda! Ja
oglądałam film i są dobrzy Polacy, są również źli. Chyba każdy naród (Niemcy, Rosjanie,
Ukraincy) jest gorzej przedstawiony od Polski - a kto się jak zwykle buntuje? Polacy, wielcy
patrioci! Jakoś w Polsce powstało tyle dobrych seriali, które przedstawiają Niemców jako tych
"złych", albo tych debili (Czterej pancerni i pies, Czas Honoru itd.), ale jeszcze nikt żadnych
pieprzonych skarg do Polski nie wysyłał. To Polska pieprzy sobie dobre kontakty z Niemcami i
kieruje nas przeciwko nimi, a nie odwrotnie, w szoku jestem! Chciałabym jeszcze dodać, że jak
oglądałam ostatnią część została po filmie puszczona dokumentacja, w której byli również
przedstawieni Polacy, którzy chowali Żydów i pomagali im. Po prostu nie wierzcie w to, co
znajdziecie w Internecie tylko obejrzyjcie ten film!
Widzę, że bronisz tej antypolskiej produkcji jak lwica. Masz rację, nie protestujmy. Siedźmy cicho. W waszych mediach "polskie obozy koncentracyjne" to już prawie norma - to jest efekt polityki zagranicznej naszego kraju prowadzonej z pozycji kleczącej wobec Niemiec. Pokazaliście w końcu w swoim filmie AK - i jak pokazaliście ? Przypadek ? "Polskie obozy" co rusz w mediach to "przejęzyczenie" ?