PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Rewelacja!

ocenił(a) serial na 9

Serial jest rewelacyjny.Wciąga od samego początku.Świetnie skonstruowana fabuła.Nie ma niepotrzebnych scen ( tzw. na zapchanie dziury).Wszystko jest dobrze przemyślane i skonstruowane.Każdy dialog ma sens, nie ma niepotrzebnych słów...Dobra gra aktorska - postać Nieznajomego świetna! No i sam temat...intrygujący...O naszych dużych i małych grzeszkach na sumieniu.Bardzo fajny pomysł!!!

ocenił(a) serial na 6
loki3000

"Świetnie skonstruowana fabuła." Jesteś śmieszny, warstwa fabularna to dno.

McGyverPL

Jesteś smieszny. Fabuła jest spoko.

ocenił(a) serial na 6
kenexgro

Chyba cię pojepało, końcówka jest tak beznadziejna, że szkoda gadać.

McGyverPL

Nie zamierzam dalej ciągnąć tej bezsensownej kłotni. Widać po Twojej wypowiedzi, jaki trzymasz poziom, a ja z takimi w pyskówki się nie wdaję. Żegnaj.

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

Poza końcówką serial był naprawdę niesamowity.
Pewnie ze względu na niską oglądalność chcieli to szybko skończyć...
Wciąż nie rozumiem dlaczego popołudniowa ramówka zapchana jest jakimiś bzdurami a jakieś fajne seriale czy filmy są późnym wieczorem...
Jestem pewien, że jakby była inna pora emisji, ten serial miałby większe szanse na dobrą oglądalność.

ocenił(a) serial na 6
loki3000

Serial był bardzo dobry. To co najbardziej skopano to główny wątek. Wątki z poszczególnych odcinków zazwyczaj były w miarę oryginalne i ciekawie poprowadzone. Niestety TVN nie poszedł za ciosem i nie zrobił następnego serialu w takiej konwencji, a wielka szkoda.

MistrzSeller

Zgadzam się odnośnie głównego wątku. Według mnie byłoby lepiej, gdyby takowego w ogóle nie było, każdy odcinek był całkowicie niezwiązany z innymi, a łączyłaby je tylko postać Nieznajomego.