PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467672}
6,4 9,3 tys. ocen
6,4 10 1 9313
5,6 7 krytyków
Naznaczony
powrót do forum serialu Naznaczony

Coś nowego. Super. Nic dodać, nic ująć.

użytkownik usunięty
miil3nkaa

Nawet dobre,jednak z deka mnie zawiódł.Jedno proste pytanie:

Czemu statek nie zawrócił?I czemu wogole wypuscil go w podroz?Przeciez tam byla stacja meteorologow,wiec mogli przewidziec to.

Ten razacy blad troche opuszcza ocene serialu,narazie taki dreszczowiec z niego nie jest ale poczekajmy co bedzie dalej.

Adamczyk gra na swoim poziomie,Grabowski bardzo dobrze,nie wiem ktory lepiej,ale stawie na pana Andrzeja.A Dereszowska średnio,te "prosze prosze" tak patetycznie wyszło.

A scena w szkole była dobra na moje xD,a scena z Titanica także patetyczna...

8/10

ocenił(a) serial na 7

jaka scena w szkole?
Jak na moje togdyby postał z tego film to treść dzisiejszego odcinka możnaby ująć w 10 minutach. Za mało się dziś działo, za mało konkretów, a trochę za dużo budowania napięcia.

dKc

Ta scena w szkole, w której samolot leci z punktu A do B w 100 minut, a z B do A w godzinę czterdzieści :P

użytkownik usunięty
dKc

Co do tego to przyznam racje.A scena w szkole:

xDDD...Koleś rzuca papierkiem nauczyciel zauważyl i pytanie:

"Samolot lecący z pkt A do B leci w 100 minut,a z punktu B do A leci w 1 godzine i 40 minut,dlaczego?"

I odp.

"Nie wiem bo musi paliwo zatankować?"

xDDDDDDD

Świetne.. :P

Co do zawrócenia statku, też miałem wątpliwości, ale co do przewidzenia pogody - nie. W końcu rzeczy paranormalne wchodzą tu w grę.

qbasob

moim zdaniem jesli statek ma obrany kurs to musi dotrzec do celu,ale żaden tam ze mnie wilk morski wiec to czysta spekulacja.Nie traktuje tego jak bledu..

użytkownik usunięty
qbasob

No cóż,moi rodzice powiedzieli mi że wujek miał płynąć statkiem gdzieś tam.I odwołali płynięcie jeden dzień przed z powodów meteorologicznych... :)

Najlepiej wytłumaczyć sobie to tym, że kapitan i tak wiedział, że już od sztormu nie ucieknie. Sztorm pojawił się nagle, bo to nie był zwykły sztorm i oglądać dalej w spokoju :P

qbasob

A mnie się podobał:) Czekam na kolejne odcinki.. W końcu fajny nastrój w polskim serialu, fabuła interesująca.

bs85

Już mi się przestał podobać;(
Pierwszy odcinek niezły, myślałam że sie rozakręci ale 2 i 3 odc. słaby..
Szkoda
6/10