PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142305}

Nera, księżniczka Oceanii

The New Adventures of Ocean Girl
2000 - 2001
7,9 89  ocen
7,9 10 1 89
Nera, księżniczka Oceanii
powrót do forum serialu Nera, księżniczka Oceanii

Tele 5

ocenił(a) serial na 9

Widzę, że nie wszyscy zapomnieli o bajkach z TELE 5, więc mam pytanko ( a właściwie to kilka).
1.Czy na FW w ogóle są strony o innych bajkach z TELE 5 (tzn. Sandokanie, Szeherezadzie, Bagniakach (bo chyba tak się te stwory nazywały :) ) )
2. Czy można je obejrzeć po polsku on-line? Nera leci ponoć na KidsCo, a ja nie mam tego programu :(

ocenił(a) serial na 10
pawelecki96

Cóż, sam szukałem i nicht nie znalazłem...

ocenił(a) serial na 9
Lucas207

Ja też niestety nie :( Te kreskówki nie były chyba zbyt popularne, więc ciężko jej teraz dorwać

pawelecki96

Parę lat temu chciałem dodać stronki o Sandokanie i Szeherezadzie na Filmweb, ale szanowna moderacja odrzucił - więc pocałujta w dupę wójta.

Co do odcinków online, to na polskie bym nie liczył (chyba że jakiś cwaniak sprzedający "z własnych źródeł" za parę stówek, jeśli chodzi o oryginały, to można znaleźć z każdej serii po kilka odcinków na YT, na Amazonach i innych e-bayach są również oryginalne boksy DVD, ale schodzą za niebotyczne sumy.

pawelecki96

ej, znalazłam po Polsku! niestety tylko pierwszy odcinek, i trzeba go ściągnąć i obejrzeć w specjalnym playerze, ale jest możliwość przypomnienia sobie dzieciństwa ;)
no super, filmweb nie daje mi wrzucić linka. jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany, napiszcie na priv,może tak się uda

MelanieJoyce

Henryk Pijanowski czy dubbing?

vegeta391

Dubbing

MelanieJoyce

Szkoda, szkoda.

ocenił(a) serial na 10
pawelecki96

Najwięcej podobieństw jest pomiędzy Winx a Sailor moon.Najbardziej mnie rozbawiła historia z Kodeksem:Trix wszystkie 4 części zdobyły i nie mogłem tego pojąć...W końcu były złe.Przez długi czas myślałem że Włosi zaczerpneli to z ,,Nery,księżniczki Oceanii" tam były 4 kryształy które Nera musiała dostarczyć Mandruli.Dopiero potem obejrzałem CzK a tam było 7 Tęczowych Kryształów.Chociaz Bunny żadnego z nich nie zdobyła to przyciągnęła je za pomocą łzy i...Kto oglądał CzK,ten zna resztę

ocenił(a) serial na 10
Brandon568

Wszystkie trzy seriale są godne polecenia

pawelecki96

Sandokan zawitał na filmweb:
https://www.filmweb.pl/serial/Sandokan+-+La+tigre+della+Malesia-1997-750203