Czyli to, co w sobotę usłyszałem w Niani. I teraz pytanie: Widział/słyszał ktoś o 20-calowej plaźmie? Bo ja mam 32 calową i z tego co wiem, to jest to najmniejsza istniejąca plazma. Ta technologia nie pozwala na twojrzenie mniejszych telewizorów.
Tak więc ironiczne brawa dla twórców serialu/wersji polskiej (raczej wersji polskiej).
Chyba przestanę oglądać.
Tak brawa dla ciebie! Lepiej przestań oglądać ten serial skoro tam mówili o 20-calowej plaźmie która tak naprawde nie istnieje! Chyba nie ma sensu oglądać tego serialu skoro oni tak się pomylili co do tej plazmy:P twoja wypowiedź jest żałosna, a tak w ogóle to przecież w tej agencji (oszustów) mogli tym emerytom powiedzieć, że dostaną 20-calową plazmę, a dziadki się nie znają. Zresztą to jest tylko fikcja...
Ja dbam o to, aby programy, które oglądam, nie fałszowały rzeczywistości, jeszcze w taki sposób :P
Do odpowidzi nr 3: Fałszowanie?? To, że ktoś powiedział o 20 calowej plażmie to już jest fałszowanie?? No ja przepraszam bardzo, ale chyba coś tu nie tak chyba nie rozumiesz dwóch pojęć czyli tekst i serial komediowy o to w tym chodzi
To co ty masz to też prawdopodobnie nie jest plazma tylko LCD - a jeżeli jest Plazma to powiem ci, że masz shit nie telewizor, bo plazmy nie kupuje się do domów tylko na projekcje i użytkowanie projekcyjne a skoro koniecznie chciałeś się tym wszystkim pochwalić i swoją inteligencją - to zrób o tym portal internetowy "JA I MOJA NAJMNIEJSZA PLAZMA"... a jeżeli nie pasują realia... (których nawet w normalnym kawałku tego serialu nie widać, bo na tym to polega - żeby się odbić od realiów) to tak jak piszą inni - nie męcz się i oglądaj na swojej "plazmie" wiadomości...