PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=202466}

Niania

2005 - 2009
6,5 72 tys. ocen
6,5 10 1 71716
6,3 16 krytyków
Niania
powrót do forum serialu Niania

z oryginałem i jednak muszę potwierdzić zdanie znawców. polska wersja jest do bani. ten sam scenariusz ale słabe przełożenie. teraz rozumiem dlaczego Agnieszka często spogląda w kamerę i się uśmiecha, mimo, że oryginalna Fran tego nie robi. obejrzałem chwilkę przed emisją wczorajszego drugiego odcinka, ten sam w oryginale. masakra !!!! dosłownie czuć tę polską tandetę. no i tych brak retrospekcji... luknijcie na YT i sami oceńcie.

Ferencego lubię ale oryginalny kamerdyner grał ze smaczkiem. poważny, ironiczny bez zbędnych gestów. Ferency za dużo się trzepie.

gdybym był jakimś wielkim fanem oryginału sprzed lat, to pewnie polską wersję oglądałbym tylko, żeby się pośmiać ale wiadomo z czego.

ocenił(a) serial na 10
olszass

Myślałem,że ślub wypadnie lepiej. Pierwsze odcinki były rewelacyjne,z pomysłem,niestety nie można za bardzo powiedzieć o dzisiejszych odcinkach,ale i tak bardzo lubię ten serial:)

filmaniak_1042882

w sumie postaram się dorwać pierwsze sezony oryginału oraz polskiej wersji żeby zrobić dokładniejsze porównanie. ale chyba już wiem jak to wygląda.

olszass

A ma ktoś linki do odcinka amerykańskiej wersji, gdzie jest ślub?

P_Halliwell

serio tak ciężko jest znaleźć ?
wpisz na YT Nanny wedding.

a zresztą.... proszę
http://www.youtube.com/watch?v=HllshtTQMGY&feature=PlayList&p=2FC16D967244AE5A&p laynext=1&playnext_from=PL&index=54