PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6668
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Ana Julia

ocenił(a) serial na 10

kim bedzie? i jaka role odegra w zyciu Marichuy i Juana Miguela?

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

Bedzie ptracowała razem z Marichuy w teatrze ale potem jak Marichuy straci wzrok ona jej bedzie "pomagac" bedzie jej chciala odebrac Juana Migeula.Ona bedzie okropna jak Estefania

ocenił(a) serial na 8
angelac134

Estefania w porownaniu z Ana Julia to aniol.Ana Julia to najgorsza zmija jaka sie temu serialowi przytrafila.

ocenił(a) serial na 10
pandora0

o kurcze;/ amyslam z ebedzie grac dobra duszczke..a Tu prosze. Juan Miguel jest tylko dla Marichuy;] i jak bedzie wlasnie San Roman reagowac na wdzieki tej Any?

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowana192

SPOILER
Ana Julia bedzie strasznie mieszac.Bedzie udawac przyjaciolke Juana Miguela i Marichuy.Jako ze z Juana Miguela jest marny psycholog(naprawde ciagle dawal sie kiwac babom w tym serialu) nie bedzie podejrzewal zlych intencji tej zmiji.Jedynymi osobami ktore przejza Ane Julie od razu i beda starac sie ja unieszkodliwic to Candelaria i Onelia.Potem jak Juan Miguel nie bedzie reagowac na jej wdzieki i bedzie mowic tylko o Marichuy malpa zrobi sie bardziej natarczywa.Naprawde Estefania miala jeszcze swoja godnosc i robila wszystko aby ze wszystkiego wyjsc z twarza ale Ana Julia tej godnosci nie ma wogole.Bedzie latac za San Romanem mimo odrzucen i plaszczyc sie przed nim a w miedzyczasie poginac z Amadorem.

ocenił(a) serial na 10
pandora0

a to suka..dobrze ze Juan Miguel ja odrzuci;]

Zbuntowana192

hehe spokojnie:) Nawet zajdzie w ciąże i powie że to dziecko San Romana.

ocenił(a) serial na 10
Kornelkaa185

ee ale jaja..serio? a czyje bedzie to dziecko naprawde?

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

a wogole w ktorym odcinku ona sie pojawi?

Zbuntowana192

_____________jak się nie mylę to chyba Amadora ;/